2777
2789

من یه فیلر گونه زدم بابام داشت خودکشی میکرد تو فامیل آبروم رفت

چجوریه چه خانواده ها اپننن مایندییی دارن اونا دیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که تو کار خدا دست نمی‌برم و اصلا از عمل زیبایی خوشم نمیاد 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ژل زده بودم با ماسک اومدم خونه و یواشکی این ور اون ور میرفتم تا بادش بخوابه ولی متاسفانه لو رفتم 😂🤣

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

والا من که دوست ندارم و انجام نمیدم ولی به ما چه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرفهامرو خودم گردن میگیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسانهایی که محترم نیستن و فقط توهین میکنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخرهترین جنگ بین بشره... دوستدار همهتونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال نالههای قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

والا من که تو کار خدا دست نمی‌برم و اصلا از عمل زیبایی خوشم نمیاد

وقتی زشت باشی مجبوری واقعا 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم