2789
خیلی همسرم نامرده

از اولش هم همین بود؟یا ب مرور بد شد؟

یعنی میگی همه ی اینا زیر سر مادرشوهرته؟

خدالعنت کنه کسیو که زندگی بقیروو خراب میکنه

انگار که نه انگار زندگی پسرشو داره به هم میریزه 

به شوهرت بگو مادرت اگه تو براش مهم بودی که زندگیت رو با حرفای خاله زنکی و دخالت و بدگویی پشت سر من، خراب نمیکرد،،، بگو اگه یدرصد خوبتو میخواست که باعث طلاق ما نمیشد،هدفش فقط خراب کردن زندگی ماعه،

از اولش هم همین بود؟یا ب مرور بد شد؟یعنی میگی همه ی اینا زیر سر مادرشوهرته؟خدالعنت کنه کسیو که زندگی ...

گفتم مادرت پنج رابطه قبل از من ازت خراب کرده ، چهارتا مرد عاقل بالغ بیار برات تایید کنن رفتار مادرت غلطه گفت خودم میدونم غلطه ولی دوسش دارم ، چون مادرش از من بدش میاد گفته بود ماشین و مغازع و خونه ای ک بهت دادم ازت میگیرم اگه زنت خوشی کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂وااای توعم جوابشونو بده

میگم من حتی حرف ساده میزنم میگن تو حاضر جواب زبون دراز بی حیا بی تربیتی ک پدرمادر بالا سرت نبوده ادبت کنه بی کس و کار همینه ک اینجوری بار اومدی😔😔😔...ی چیز بگم خیلی دلم برا خودم میسوزه قبلا خیلی چهرم شاد بود لبخند داشتم پرشور و پرانرژی بودم الان مدام گریه میکنم غصه میخورم حتی چهرمم عوض شده مدام سردرد دارم خیلی حس بدی خودم دارم دیگه حتی خودمم دوس ندارم 💔

میگم من حتی حرف ساده میزنم میگن تو حاضر جواب زبون دراز بی حیا بی تربیتی ک پدرمادر بالا سرت نبوده ادب ...

عزیزم قرار نیست تحت تاثیر حرفای اونا باشی و خودتو روز ب روز داغون تر کنی،به خودت برس 

با حال خرابیات اونارو خوشحال تر نکن

شوهرت بهت خیانت نمیکنه؟پای کسی درمیون نیس؟یا طلسمش نکردن؟

عزیزم قرار نیست تحت تاثیر حرفای اونا باشی و خودتو روز ب روز داغون تر کنی،به خودت برس با حال خرابیات ...

خیانت میکنه ولی برام مهم نیست دیگه ...قبلا مثلا میگفتم حتی کسیو نگاه نکنه الان بگن رفته با بیست دختر و زن صیغه شده بقران اهمیت نداره برام ...شوهرم کلا محبت بهم نکرده از اول تا حالا همش ایراد گرفته ازم من هرچی فکر میکنم هیچوقت موافق نبوده ب خودم برسم زببا کنم خودمو ...

خیانت میکنه ولی برام مهم نیست دیگه ...قبلا مثلا میگفتم حتی کسیو نگاه نکنه الان بگن رفته با بیست دختر ...

حتمن میترسه که به خودت برسی، بنظرم خودتو مریض نکن

با غصه خوردن و گریه کردن چیزی درست نمیشه از امروز ببعد مثبت فکر کن بخودت برس،شکرگزاری کن 

نزار افکارمنفی و حرفای فامیلای شوهرت از پا درت بیاره 

فردا پسفردا خدایی نکرده بیفتی گوشه خونه کسی به دادت نمیرسه عزیزم،پس تا میتونی روحیتو حفظ کن

خدا یه تن سالم بهت داده عزیزم خداروشکر کن 

حتمن میترسه که به خودت برسی، بنظرم خودتو مریض نکنبا غصه خوردن و گریه کردن چیزی درست نمیشه از امروز ب ...

کاش تو خواهرم بودی رفیقم بودی همیشه کنارم بودی همیشه باهات حرف میزدم 😔😔😔💔💔💔💔....تو خیلی مهربونی ممنونم انقد وقت گذاشتی صحبت کردی راهنمایی کردی راه حل دادی ....خدا ایشالا عزیزاتو برات حفظ کنه خوشحالم با خانوم باکمالاتی مث تو هم صحبت شدم و کلی حس خوب گرفتم خیر ببینی 

کاش تو خواهرم بودی رفیقم بودی همیشه کنارم بودی همیشه باهات حرف میزدم 😔😔😔💔💔💔💔....تو خیلی مهربو ...

قربونت برم الهی عزیزدلم منم خوشبختم از آشناییت و باعث افتخاره با همچین خانوم مهربون و خوش قلبی آشنا شدم

کدوم شهری عزیزم