2789
چه بی شعورن . ولشون کن ازشون دوری کن . دور از شتر بخواب،خواب آشفته نبین

دور شدم گفتن عفریته شیطان چرا نمیذاری ما با پسرمون باشیم مارو جدا میکنی درصورتبکه پسر خودش تنها میرفت میومد من فقط نمیرفتم ....ببین دوسدارن من برم اذیتم کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا چشم کار میکنه کار هست برو یجا مشغول بکار شوبه خودت برس زندگیتو بسازکم کم پس انداز کن بعدش یه خونه ...

ی جور دلزده شدم از زندگی 

افسردگی گرفتم 

نشخوارذهنی گرفتم 

حالم بده 

دوسدارم سالها بخوابم 

خستم 

دیگه حس و حال هیچی ندارم 

دوسدارم فقط گریه کنم 

خیلی حال روحیم خرابه

چطور شد که همسرت سرد شد؟؟؟بچه داری؟؟؟چندسالشه همسرت؟مگه دوست نداشت که اومد خواستگاری؟پای کسی درمیونه ...

همسرم تنوع طلبه 

بچه مادرشوهرم گفت تا زندم نمیذارم بچه دار شی شوهرمم میگه لیاقت نداری از تو بچه دار شم 

....

سی سال 

...

پای مادرش درمیونه

ی جور دلزده شدم از زندگی افسردگی گرفتم نشخوارذهنی گرفتم حالم بده دوسدارم سالها بخوابم خستم دیگه حس و ...

عزیزدلم نبینم حالت بدباشه🥲🥲🥲الهی بمیرم

درد و دل کن بلکه اروم بشی

الهی به حق این شب عزیز ، زندگیت از این رو به اون رو بشه

روی خوشبختی رو ببینی دختر

همسرم تنوع طلبه بچه مادرشوهرم گفت تا زندم نمیذارم بچه دار شی شوهرمم میگه لیاقت نداری از تو بچه دار ش ...

عزیزم تو خیلی جوونی، به خودت برس فداتشم،بگو بخند آهنگ بزار برقص، حال بد رو از خودت دور کن 

طی روز خودتو با کارای خونه سرگرم کن دوش بگیر، پادکست روانشناسی گوش کن، حال دلتو خوب کن 

ببین میتونی پیش دعانویس خوب بری 

دوبار خودکشی کردم ناموفق رفتن همه جا نشستن گفتن دیدی دیوونس

کار اشتباهی کردی عزیزدلم 

بخاطر کی؟؟ بخاطرچی؟؟ به خاطر مادرشوهر خل وضعت یا فامیلای شوهرت 

اصلن ارزش ندارن گلم 

کسی که روانش پریشون دورازجون شما

وقتی بهت میگن بی کس و کار ،مادرپدرت کجان 

بنظرت سالمن اینجور ادما؟؟؟؟هروقت اینطور گفتن بگو مرگ حقه خدارحمتشون کنه الهی به قبرشون نور بباره

عزیزم تو خیلی جوونی، به خودت برس فداتشم،بگو بخند آهنگ بزار برقص، حال بد رو از خودت دور کن طی روز خود ...

من قبلا خیلی قیافم شاداب خندان و پرشور و پرانرژی بود الان هرکی منو میبینه میگه چرا چهرت ریخته چرا غم تو چهرته چرا انقد ناراحتی درصورتیکه من هیچی نمیگم اما مردم چهرمو میبینن میفهمن چقد دلم شکسته و چقد زندگی بروفق مرادم نیست چقد هروز اذیت میشم ...هربار ازش پول خواستم ب خودم برسم اونقد اذیتم کرد ک دیگه غرورم شخصیتم هویتم اجازه نمیده برا پول خودمو کوچیک کنم ازش پول بخوام ک خوشگل بشم بذار هی زشت بشم مگه چند سال دیگه زندم بذار اون تایم رو توی کالبد زشتی ک دارم بگذرونم ...شادی و خوشبختی مث مرگ نیست ک قسمت همه باشه گاهی نمیشه کاری کرد تلاشت بی فایدس هرچی دست و پا بزنی بیشتر غرق میشی چکار کنم مگه میشه دنیارو پاره کنم از توش خوشبختی درارم ....من اگه قراز بود سختی نکشم خانوادمو از دست نمیدادم ...قسمت من این بوده

کار اشتباهی کردی عزیزدلم بخاطر کی؟؟ بخاطرچی؟؟ به خاطر مادرشوهر خل وضعت یا فامیلای شوهرت اصلن ارزش ند ...

پنجشنبه بیدار میشن فحش مُرده میشن دهنشون تلخ میشه فحش مرده میدن بدگویی میکنن اوووووه از خانوادش ک نکم

من قبلا خیلی قیافم شاداب خندان و پرشور و پرانرژی بود الان هرکی منو میبینه میگه چرا چهرت ریخته چرا غم ...

نه عزیزم اینطوری فکر نکن ، به خودت تلقین نکن

یکم انرژی مثبت داشته باش

برگرد به قبلت، شاداب شو،روحیتو از دست نده

مگه قراره چقدر زندگی کنیم

مرگ هم دست خداست همه رفتنی هستیم عزیزدلم با تقدیر نمیشه جنگید،خدارحت کنه رفتگانتو عزیزم

از خودت دست نکش

نزار خانواده واقوام همسرت به هدفشون برسن

اونا میخوان تو روز ب روز ضعیف تربشی 

ولی تو طبق خواسته اونا عمل نکن 

سنی نداری گلم زندگی انقد سخته نباید کم بیاری