2777
2789
عنوان

چقدر ما زن ها گناهیم

166 بازدید | 14 پست

واقعا گناهیم ...شما شده بعضی روزا خعلی دعوا کنید با همسرتون ...ما اصلا به من محبت نداره نه تشکری نه حرف از رابطه جنسی خسته میشم دوتا بچه کوچیک دارم خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال از ازدواجتون گذشته؟

جدیدا زیاد اینجوری شدن مردم 

امشب رفته بودیم رستوران کنارمون یه خانواده ۴ نفره بودن 

هر کدوم سرشون تو گوشی بود ... خانمه معلوم بود خستس ازین زندگی

چند سال از ازدواجتون گذشته؟جدیدا زیاد اینجوری شدن مردم امشب رفته بودیم رستوران کنارمون یه خانواده ۴ ...

ما ده سال هست ازدواج کردیم ...خستم واقعا از بعد مالی از بعد احساسی تولدم اومد و رفت حتی به تبریک نگفت تبریک زبانی ...

حالا هم میگه تو رو دوست ندارم و فلان ایکاش ..من اخلاق بد زیاد داشتم اما خعلی منو تحقیر کرد امروز دلم ...

خودت خودتو دوست داشته باشی بقیه هم دوست دارن ،بگو برام مهم نیست ک دوسم داری یا نه ، دوست داشتنت چ بدردم میخوره ،

کلا ...خب منم احتیاج دارم خوبه کار خونه گاهی کمک می‌کنه گاهی بچه داری می‌کنه اما ما زنان چیزای دیگه ...

نه تشکری نه تبریکی نه هدیه ای نه سورپرایزی ...خعلی منطقه اصلا احساس اداره یادش می‌ره محبت کنه بهم امشب هم میگه محبت نکردم چون از چشمم افتادی

ما ده سال هست ازدواج کردیم ...خستم واقعا از بعد مالی از بعد احساسی تولدم اومد و رفت حتی به تبریک نگف ...

خب باهاش حرف بزن بگو مشکلت چیه ک منو نادیده می‌گیری 

بگو اگه مشکلی هست این راهش نیست .

من خستم همه دلخوشی و تکیه گاه من تویی 

اگ کسی اذیتم کنه من باید دلم ب تو قرص باشه 

ک خودت داری با من اینکارو میکنی 

کلا ...خب منم احتیاج دارم خوبه کار خونه گاهی کمک می‌کنه گاهی بچه داری می‌کنه اما ما زنان چیزای دیگه ...

زوری برات انجام بده باز برمیگرده سر خونه ی دول ،خودت باید شروع کنی،آهنگ بزن برای خودت برقص ،شاد باش سرحال باش 

نه تشکری نه تبریکی نه هدیه ای نه سورپرایزی ...خعلی منطقه اصلا احساس اداره یادش می‌ره محبت کنه بهم ام ...

خودت برای خودت تولد می گرفتی ، برای خودت کادو میخریدی یا یه غذای خوب ب مناسبت تولدت یا یه کافه با دوستت می رفتی