2777
2789

نظر شما چیه؟؟؟حس میکنم دعوایی و اخمو و بداخلاقه نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم خوشحالم نمیکنه

الان لینکش میزارم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاق ربطی به قیافه نداره آدمای اخمویی رو میشناسم که قلب مهربونی دارن

لینک عکسش امضامه

لینک عکسش امضامه

خوبه که بنده خدا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چهره اش بد نیستا 

ولی منم انرژی خوبی از چهره و نگاهش نمیگیرم 

حس میکنم شکاک م باشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

این همون ه که تاپیک قبلی اسکرین چتش گذاشته بودی؟😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

این همون ه که تاپیک قبلی اسکرین چتش گذاشته بودی؟😅

نه عزیزم این جدیده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قیافش خوبه والا هیچ وایب بدی نمیده ولی چتای تاپیک قبلیت اصلا بهش نمیاد

این اون نیست عزیزم اونو رد کردم😂🤣🤣🤣