2777
2789
عنوان

خانما بیبی چک مدیکور

60 بازدید | 8 پست

زدم ۳ساعت بعد دیدم هاله خیلی کمرنگ انداخته دوتا بعدی رو روژان زدم منفی بوده تاالان..صبحم انجام ندادم ولی غلظت ادرار کافی بود..چیکار کنم منه خاک توسر،حاملم یعنی؟پس چرا درد و کمر درد مثل سریا قبل که پریود میشدم ندارم خیلی خفیفه...چیکار کنم پریود شم بجز زعفرون..بچع نمیخام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفیه مدیکور مثبت کاذب زیاد میده

عزیزدلم خواهش میکنم نرو سوال بپرسم ازت...ازکجا میگی مدیکور مثب کاذب داشتع اینجا گفتن؟من پرسیدم اینجا گفتن خط تبخیر بوده و بعد ۲۰دقیقه قبول نیس هاله...من بقرآن دارم سکته میکنم از ظهر تا حالا تامرز سکته رفتم بسکه گریه کردم و توسرم زدم...نمیدونم چرا پریود نمیشم پس

جرعت نمیخواد که دختر میگی فعلا بچه نمیخوای بری آزمایش بدی بهتره یا اوضاع خیط تر شه؟

اگه باشه دلم نمیاد سقطش کنم اگه بفهمم که هست..الانم زعفرون پودر گل محمدی همه اینارو خوردم دریغ ازاینکه یکم دلوکمر درد بگیرم...تورو خدا دعا کن پریود بشم من دارم دیوونه میشم😭😭