2777
2789
عنوان

از گذشته سختم خیلی ناراحتم

310 بازدید | 29 پست

خیلی عذاب میکشم اعتماد به نفسم خورد شد

عزت نفسم نابود شد انقد گفتن تو دیونه ای عقل نداری

الانم حالم خوب نیس 

۲۵ سال تمام من تو جبهه جنگ بودم پدرمادرم که جدا شدن دیگ پیش مادربزرگم بزرگ شدم ولی امان از دست اون روزا چقد ب مادرم تهمت زدن چقد منو اذیت کردن عموها عمع ها بچه هاشون وقتی فکر این چیزا میاد تو مغزم حالم خیلی بد میش

همش میگم خدا کی میخاد برام جبران کنه من ن داداشم خوب شد ن از پدرمادر شانس آوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط باید چشمات ببندی.

و نذاری فکرش بیاد سراغت💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

منم گذشته سختی داشتم و با خودم میگم من واقعا زندگی کردم یا فقط ادا زندگی کردن در آوردم😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

چقد سخته. فقط بدون تنها نیستی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط باید چشمات ببندی.و نذاری فکرش بیاد سراغت💔

بعد الانم همش ذهنم درگیره اینه چیکار کنم

اومدم خونه مادر مامانمم حضانت‌م با ایناس ولی خاله هام ناامیدم میکنن

منم گذشته سختی داشتم و با خودم میگم من واقعا زندگی کردم یا فقط ادا زندگی کردن در آوردم😞

مثل من💔 از جوانی هیچ نفهمیدم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بعد الانم همش ذهنم درگیره اینه چیکار کنماومدم خونه مادر مامانمم حضانت‌م با ایناس ولی خاله هام ناامید ...

میتونی شاغل شی؟ حتی تو خونه