2777
2789
نه عزیز دو طرفه نبود یه طرفه بودفقط من نابود شدمچجوری فراموشش کنم یا کمتر بهش فکر کنم؟

به خودت نگو نابود شدم 

اون صرفا یه نفری بوده که تو خوشت اومده و جور نشده 

یه برنامه ریزی کن و بشین بنویس ببین دلت میخواد چکارا انجام بدی و شروع کن 

زمان میبره اما قطعا روحت ترمیم میشه 

مخصوصا ک یکطرفه بود

پس خاطرات و محبتی نبوده

اشکال نداره اما امروز دیدم یه نفر در مورد یه شخص سابقه دار نظر پرسید یک نفر میخواست بره مسجد و با شخ ...

خب سابقه داری که توبه کرده باشه و بخواد سالم زندگی کنه چرا نباید تشکیل خانواده بده ؟ اگر اینجور باشه که تمام زندانیهابعداز اتمام حبس  باید تاآخر عمر مجرد بمونن 🫤

حالا شما ازکجا می‌دونی کسی میخواد بره مسجد شخصیتش فیکه ؟ شاید خودش هم عقاید مذهبی تاحدودی داشته باشه حالا چه اشکالی داره تو مسجد بتونه کیس ازدواج هم پیدا کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب سابقه داری که توبه کرده باشه و بخواد سالم زندگی کنه چرا نباید تشکیل خانواده بده ؟ اگر اینجور باشه ...

خودش گفت بخاطر شوهر میخوام باحجاب برم ببینم کسی پیدا میشه یانه این یعنی اول داره شخصیت و علایق خودشو نادیده میگیره 

شخص سابقه دار هم شما درست میگی من دیدم افرادی که بعد یه زندان رفتن درست زندگی کردن ولی خب ریسکه دیگه 

به خودت نگو نابود شدم اون صرفا یه نفری بوده که تو خوشت اومده و جور نشده یه برنامه ریزی کن و بشین بنو ...

یه سال میشد

من فکر میکردم اونم حسی داره ولی الان میدونم نداره

خیلی حالم بده

کنکورم دارم

به قدری اوضام بهم ریختست نمیدونم چیکار کنم

دوساله پشت کنکورم..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

خودش گفت بخاطر شوهر میخوام باحجاب برم ببینم کسی پیدا میشه یانه این یعنی اول داره شخصیت و علایق خودشو ...

خب دوست داره ازدواج کنه حالا شاید شوهر مذهبی گیرش اومد وباحجاب شد اینکه بخاطر کسی که دوسش داری  بخوای علایقتو عوض کنی به نظرم چیز بدی نیس لایف استایلش رو تغییر میده عوضش به آرامش میرسه مطمئنم اگه آرامش و شادی داشت دنبال اینکه بخواد سبک پوشش و زندگیشو عوض کنه  نبود ،نمیشه همه رو قضاوت کرد چون شرایط آدما باهم فرق می‌کنه یکی می‌تونه تنهایی زندگی کنه یکی نمیتونه و مجبوره هرکاری کنه تا بتونه به خواستش برسه 

یه سال میشدمن فکر میکردم اونم حسی داره ولی الان میدونم ندارهخیلی حالم بدهکنکورم دارمبه قدری اوضام به ...

بچسب به درست 

به خودت بیا و محکم شروع کن

اون از خداشه تو هیچی نشی چون اگه یه فرد موفق بشی اون حسرت میخوره 

خواهش میکنم ب خودت بیا وگرنه چند سال بعد خیلی پشیمون میشی و سنت که بیشتر بشه میفهمی اشتباه کردی 

یه سال میشدمن فکر میکردم اونم حسی داره ولی الان میدونم ندارهخیلی حالم بدهکنکورم دارمبه قدری اوضام به ...

من که هم سن تو بودم توی بدترین شرایط،شروع کردم به درس خوندن توی اوج بی پولی و افسردگی

بعد که رفتم دانشگاه ادمای بهتر سر راهم اومدن 

بعدم که شغل پیدا کردم و...

الان میگم چقد قبلا اشتباه میکردم بخاطر ادمای بی ارزش ناراحت میشدم 

بچسب به درست به خودت بیا و محکم شروع کناون از خداشه تو هیچی نشی چون اگه یه فرد موفق بشی اون حسرت میخ ...

ای کاش میتونستم

دست خودم نیست از این ناراحتم که ذره ای اراده از خودم ندارم

هزاران بار به خودم قول دادم فراموشش کنم دیگه اصلا بهش فکر نکنم

نشد که نشد

ای کاش بشه برای همیشه فراموشش کنم

من که هم سن تو بودم توی بدترین شرایط،شروع کردم به درس خوندن توی اوج بی پولی و افسردگیبعد که رفتم دان ...

دقیقا متوجهم چی میگید

قطعا کار و درس خیلی خیلی مهم تر از یسری آدمن

ولی خب واقعا دست خودم نیست خیلی تلاش میکنم که رو خودم کار کنم ولی انگار نمیشه خیلی سختمه خیلی زیاد

همش به خودم قول میدم ولی زیر قولم میزنم

دقیقا متوجهم چی میگیدقطعا کار و درس خیلی خیلی مهم تر از یسری آدمنولی خب واقعا دست خودم نیست خیلی تلا ...

فراموش کردن یه شبه اتفاق نمیفته که تو تصمیم بگیری و همون موقع درست بشه 

با همین احساساتی که داری شروع کن 

اصلا ب خودت بگو اگه من به فلان جایگاه برسم یا فلان رشته رو شروع کنم اون ادم هم نظرش تغییر میکنه 

حتی ب عنوان انگیزه ازش استفاده کن 

بگو بار دیگه که منو ببینه یا ازم با خبر بشه مثلا دانشجوی پزشکی ام