2777
2789

واقعاااا میام اینجا پرت میشم توی دوره های مختلف تاریخ

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون دوست ندارن تنها بمونن 

دوست دارن یه همدم و همراه زندگی داشته باشن 

و این اصلا خواسته عجیبی نیست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من فقط دنبال یه نفر بودم که فهمیدم دوسم نداره

دیگه کلا بیخیالش شدم

هرچند قلبم داره تیکه تیکه میشه ها

ولی خب دارم تموم تلاشمو میکنم فراموشش کنم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

اخه به نظرم هرچی بیشتر بگردی کمتر پیش میاد

دیگه نظرات متفاوته 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

آدما مثل هم نیستن اگر کسی تمایل به ازدواج داشته باشه برای پرکردن خلاء زندگیش خنده دار و عجیب نیس دیگه دوره قجر زندگی نمی‌کنیم که دخترا رو بخاطر این چیزها ملامت کنند این اصلا با این موضوع که دختر همه چیز رو توشوهرکردن میبینه فرق می‌کنه ممکنه یک دختر مهارت های زیادی بلد باشه تحصیلات خوبی هم داشته باشه ولی درحال حاضر دوست داشته باشه ازدواج کنه  خب چه اشکالی داره تویک سایت زنونه از تمایلاتش بگه ؟

اگه دو طرفه باشه میاد سمتت .اصلا ناراحت نباش

نه عزیز دو طرفه نبود یه طرفه بود

فقط من نابود شدم

چجوری فراموشش کنم یا کمتر بهش فکر کنم؟

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

آدما مثل هم نیستن اگر کسی تمایل به ازدواج داشته باشه برای پرکردن خلاء زندگیش خنده دار و عجیب نیس دیگ ...

اشکال نداره اما امروز دیدم یه نفر در مورد یه شخص سابقه دار نظر پرسید یک نفر میخواست بره مسجد و با شخصیت فیک شوهر پیدا کنه 

یعنی این ها عاقبتش خوب میشه؟