2777
2789
عنوان

سنگی برگوری

49 بازدید | 10 پست

اسم کتابی است که دست نویس های جلال آل احمد است و نوشته های شخصی وخصوصی او، و جلال آل احمد اصلا قصد چاپ این کتاب را نداشته است، بعدازمرگ جلال آل احمد، یک روز برادر جلال آل احمد، بدون اجازه ی همسر جلال، سیمین دانشور وارد اتاقش می شود و این دست نویس ها را برمی دارد و چاپ می کند و کدورت های زیادی هم پیش می آید، و شمس آل احمد به خاطر این کارش بارها معذرت خواهی می کند و به همین دلیل این کتاب چاپ مجدد نشد والان عده ای تحصیل کرده ی بلاگر برای بالا بردن بازدید صفحه یشان ازاین دست نویس های خصوصی رونمایی می کنند....

کار شما با کار آن بلاگری که به فردوسی توهین کرد فرقی ندارد، به درخت کهن ادبیات ایران انقدر تبر نزنید

جلال آل احمد وسیمین دانشور شخصیت های بزرگ تاریخ ادبیات معاصر ما هستند به این ریشه های ادبی، ضربه نزنید....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیرتوضیحات کامل است کتاب بدون اجازه ی نویسنده وهمسر نویسنده چاپ شده و بارها به خاطر این کارش عذرخواه ...

کتاب بارها چاپ شده و جناب شمس هم گفتن با موافقت خانم دانشور بوده اگر چاپ سال ۶۰ توقیف بود بخاطر بیان واضح جناب جلال بود . وگرنه دهه هشتاد تجدید چاپ نمیشد

خود خانم دانشور با اینکه نقد کردن ولی موافق چاپ کتاب بودن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

متاسفانه یک دکتر در اینستاگرام است این کتاب را پیدا کرده و مطالب آن را عنوان می کند درکامنت ها همه متاسفانه با الفاظ رکیک وزشت به این نویسنده ادبی کشور توهین می کنند ...

وقتی خود نویسنده وهمسرش راضی نبودند الان هم راضی نیستن واین کار ضداخلاقی است

کتاب بارها چاپ شده و جناب شمس هم گفتن با موافقت خانم دانشور بوده اگر چاپ سال ۶۰ توقیف بود بخاطر بیان ...

خیر کتاب تجدید چاپ نشده خبر موثق دارم

وسیمین هم اجازه نداده ودراین موضوع با برادر جلال، که ازاتاق جلال بی اجازه این کتاب را برداشته سالها بینشان  کدورت بوده، اینم خبرموثق دارم 

خیر کتاب تجدید چاپ نشده خبر موثق دارموسیمین هم اجازه نداده ودراین موضوع با برادر جلال، که ازاتاق جلا ...

من خبر موثق شما رو قبول کنم یا کتاب رو که می‌دونم دهه ۸۰ تجدید چاپ شد؟ 

نه عزیزم

منظورم این بود که 

اززبان خود سیمین دانشور گفته شده که راضی نبوده به چاپ 

خواستم قطعیت رو بگم

ولی اینکه چاپ شده رو نمیدانم....

شاید دلیل ديگري  داشته چاپ مجدد....

تاجایی که میدونم خود سیمین دانشور راضی به چاپ این کتاب نبودند و شمس بدون اجاره این کار را کرده وبه دلیل این کار هم سیمین با شمس مدتها بینشان کدورت بوده وشمس  بارها عذرخواهی کرده به خاطر این مسئله

اگه راضی بودند به چاپ کتاب چرا باید خانم سیمین دانشور خودش مسئول چاپ نشود وشمس انجام داده؟؟!!

ودوباره اگر راضی بودند چرا خودت سیمین دانشور گفته راضی نیستم

ودوباره اگه راضی بودند به چاپ چرا بین سیمین وشمس کدورت بوده

وبازهم اگر راضی بودند چرا شمس بارها به خاطر چاپ کتاب معذرت خواهی کرده

تاجایی که میدونم خود سیمین دانشور راضی به چاپ این کتاب نبودند و شمس بدون اجاره این کار را کرده وبه د ...

ببین کلا این دوبرادر خدا بیامرز خیلی حاشیه داشتن

اصل ناراحتی خانم دانشور و شمس سر این بود که شمس گفت جلال رو ساواک کشته

همون حرفی که جلال برای صمد بهرنگی و تختی گفت

ولی در جمع موافقم که از نوشته های دیگران نباید بعنوان توهین استفاده کرد و نباید به کسی توهین کرد

ببین کلا این دوبرادر خدا بیامرز خیلی حاشیه داشتناصل ناراحتی خانم دانشور و شمس سر این بود که شمس گفت ...

بله عزیزم

منم منظورم همینه نباید به کسی توهین کرد 

به خصوص اگر فوت کردند ونمی توانند ازخودشان دفاع کنند

وگرنه باغچه  هرکسی رو بیل بزنی توش،کرم پیدا میشه ولی هرکسی جلال وسیمین نمیشن 

بهشون باید احترام  گذاشت

توکامنت های اون صفحه تواینستا انقدر کلمات رکیک به این شخصیت های ادبی زده بودند که من ناراحت شدم 

برای اون بلانسبت دکترها، دکتر که این ها را درصفحه اش نوشته بود متاسفم