2777
2789
عنوان

بچه تون فحش بده چه ری اکشنی دارین

276 بازدید | 22 پست

من باردارم بچه م پسره

بعد امشب جایی بودیم دو سه تا بچه پسر داشتن بازی میکردن یهو ی نفرشون هی بی دلیل ی فحش خیلی رکیک و ناموسی میداد 

وای خیلی عصبی شدم دلم میخواست بزنم توی دهنش

خیلی رفت روی مخ م اگر بچه م از کسی یاد بگیره این حرف رو بزنه باید چه ری اکشنی بذم

خودم اگر حرف زشت میزدم کتک میخوردم😐 ولی خب منسوخ شده ولی واقعا راه درست چیه

بی تفاوت و پرت کردن حواس

چون بچه نمیدونه معنی اون فوش چیه قطعا از کسی شنیده و طوطی وار گفته

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تفاوتی و تغییر موصوع

خب اخه باز بار بعدی تکرار میکنه اگر ندونه حرفش چقدر بده

بعد اون فحش معمولی نمیداد فحش خیلی رکیکی داشت میداد

یهو اینو جلو یکی بگه همه میگن از مامان باباش یاد گرفته

ولی معلوم نیست حالا اون بچه واقعا کجا بوده و از کی یاد گرفته 

مدرسه مثلا

بی تفاوتی

اگر هی بگی عهه نگو زشته و فلان یاد میگیره بیشتر بگه خصوصا وقتی دعواش کنید

چقدر هم این بی تفاوتی سخته خواهر من از برادر بیشعورم یک حرفایی یاد گرفته میزنه کلم داغ میشه گاهی نمیتونم خودمو کنترل کنم

👊

بچه از تو خونه همه چی یاد میگیره 

اگرم از بیرون یاد گرفت واکنش نشون نده .اگه بزنیش یا دعواش کنی حساس میشه هی تکرار میکنه

پسر من از تو استخر یه کلمه ناموسی یاد گرفت اومد تو خونه گفت .من فقط نگاش کردم گفتم خب ینی چی معنیش .گفت نمیدونم تو استخر گفتن ..گفتم خب لابد اسم کسی بوده یا اسم وسیله ای بوده 

دیگه از سرش افتاد و تکرارش نکرد 

اگه دعواش میکردم هی میگفتش