2777
2789
عنوان

آهنگ بازا بیایین 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 267 پست
ت

تا که یک روز تو رسیدی ، روی قلبم پا گذاشتی 

غصه های عاشقی رو ، تو وجودم جا گذاشتی 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالا بلند. گیسو کمند. یک لحظه جای من بمونو. والایار

جان؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

👍

ن

اهنگ گفتم دیگهتو عنوان گفتی مثلا با ب اهنگ بگو منم گفتم اهنگ از والایار

آها 

بگو 

ن

نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی توووو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حله بگوفقط اینکه یه تیکه از اون متن هم باشه اوکیه دیگه نه؟

در حد یه جمله . اولین حرف اولین کلمش با حرف نون  مثلا شروع بشه 

ن

در حد یه جمله . اولین حرف اولین کلمش با حرف نون مثلا شروع بشه ن

نه نگو منو نمیخای نه نگو دیگه نمیای🤣🤣😐🤕

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ف

فکرتو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبههه سهم من از با تو بود غم تلخ غروبههه غروب همیشه واسه من نشونی از تو بودهه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو تو تو تو خوووووشگللل منییییبند بند جووووننننن منیییییبالا بری پایین بیای تو مااااالللل منیییییی

ارههههه

این همش تو ذهنم بود ولی فقط اولش میدونستم 😂