2777
2789
عنوان

اگر یک نفر شیش تا بچه داشته باشه

1154 بازدید | 94 پست

و بگه وضع مالیم خوبه تربیتم خوب میکنم و واقعا هم اینطور باشه ما هم تایید میکنیم که هم از نظر مالی تو سطح خوبین (نه بالا نه ضعیف ولی نیاز بچه هاش برآورده میشه کم و بیش) و هم بچه های خوبی تربیت کرده 

بنظرتون ضایع نیست؟

چجوری تو یک ماشین جا میشن

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

😐😐😐😐😐

نه 

چه ضایعی آخه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم اخه هیچکی دیگه انقدر بچه نداره

چرا عزیزم اطرافه ما زیادن خداروشکر اینجوری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ضایع کسیه که به زندگی دیگرون میگه ضایعبه کسی چه ربطی داره کی چندتا بچه دارهیعنی باید درمورد هرچیزییی ...

میخواستم ببینم نظر بقیه چیه که اگر در آینده خودمم شرایطش داشتم اینکارو بکنم🤣

ب کسی ربطی نداره

میخواستم ببینم نظر بقیه چیه که اگر در آینده خودمم شرایطش داشتم اینکارو بکنم🤣

خب من دوست ندارم برای خودممداام حامله باشم یا شیر بدم یا پوشک عوص کنمجواتی خودم چی میشهدو یا ۳ تا او ...

اره اینم حرفی هست

آدم خودش پیر میشه ولی بچه هاش خوش میگذره بهشون