2777
2789
عنوان

نماز استغاثه حضرت فاطمه

91 بازدید | 27 پست

سلام 

شبتون بخیر

امروز صبح نماز خوندم

نمی‌دونم چرا اولین بار در کمال ناامیدی و حال بدی به این نماز پناه بردم

یهو سبک شدم

خنک شدم

آروم شدم

حین نماز

داشتم زار زار گریه میکردم 

واقعا حاجت داد

۲ ماه بعدش بازم خوندم بازم به خودش پناه بردم

همون حس دقیقا بازم اروم شدم

امروز خوندم

بااینکه انواع چله برداشتم و برمیدارم خواهم برداشت

ولی این نماز یجور دیگه دلگرمم میکنه و بخدا توکلم ببشتر میشه

نمیدونم چرا 

تصمیم گرفتم تا گرفتن حاجتم هروقت خسته میشم بازم بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان مادره دیگه 

التماس دعا 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

محتاج دعاشما حس ششم قوی دارین؟

نمیدونم راستش 

حس میکنم حوشگلی چشمای قهوه ای تیره یا مشکی داری موهای متوسط رو به بلند صبوری خسته ای دلتنگی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

همون نماز که باید دو رکعت معمولی بخونی و بعدش سجده بری و اسم حضرت فاطمه رو صدا بزنی؟ 🥲

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

بنظرت به حاجتم میرسم

میرسی

ولی میشه نماز خوندی واسه ازدواجم خخخیلی دعا کنی اصلا مهم نیست چه زمانی باشه فقط دعا کن ادم درستی نسیبم بشه و خیلی عاشقم باشه اسمم فاطمه 

البته اگر قلبت اومد دعام کنی

میرسیولی میشه نماز خوندی واسه ازدواجم خخخیلی دعا کنی اصلا مهم نیست چه زمانی باشه فقط دعا کن ادم درست ...

آره 

عجله نکن

یکی باشه که عاشقت باشه 

مشکل من ریشش از همین بود 

که الان به این روز افتادم

ازدواج حتی در بهترین شرایط، بدون عشق ارزش نداره

آره عجله نکنیکی باشه که عاشقت باشه مشکل من ریشش از همین بود که الان به این روز افتادمازدواج حتی در ب ...

من خیلی میترسم