2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنیم نیمه دوم. تا ۹ شبه۸ یا ۸ ونیم. نیستفکر کنم تابستون تا ۹ شب بود

عزیزم همیشه اتوبوس های مشهد از 6 صبحه تا 8 شب 

یسری خط های حرم هم هستن که تا 9 هستن 

و بعضی شبا شبانه روزی میشن همین 

نیمه اول و دوم نداره 

مترو هم از 6 صبح تا 10 شب 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۳۱۳

؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم همیشه اتوبوس های مشهد از 6 صبحه تا 8 شب یسری خط های حرم هم هستن که تا 9 هستن و بعضی شبا شبانه ...

چه خط هایی شبانه روزیه

۸۳۱ خبر دارین؟

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

چه خط هایی شبانه روزیه۸۳۱ خبر دارین؟

هیچ خطی تو مشهد شبانه روزی نیست گلم 

فقط بعضی شبا مثل تاسوعا عاشورا یا شهادت امام رضا شبانه روزی میشه مثلا همین 831 یا 12 یا 50

هیچ خطی تو مشهد شبانه روزی نیست گلم فقط بعضی شبا مثل تاسوعا عاشورا یا شهادت امام رضا شبانه روزی میشه ...

برام دعا کن

کار خوب پیدا کردم تا ۸ شب  خونمون قاسم اباد اونجا دکتر بهشتی😭😭😭😭😭😭 فکر نکنم. بتونم باتوبوس برگردم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین