2777
2789
عنوان

آیا همه اونایی که بچه‌ کوچیک دارن

124 بازدید | 17 پست

روزی صد بار آرزوی مرگ می کنن؟یا فقط من اینجوریم؟ هر چی میشه جیغ میزنه انگار تقصیر منه یه دیقه بخوام چیزی بهش بدم صبر نمیکنه بغل من با صدای بلند گریه میکنم دیونه شدم یک سال نیمشه ...

نه برو روانپزشک گاهی ادم نیاز به دارو داره کنار درمانش تا ی اعصاب راحت داشته باشی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اوایلش همینه بعد درست میشه انشاالله بعد دوسالگی خیلی بهتر میشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تا ٢سالگي وابستگي به مادر داره. طبيعيه. 

براي اطلاع بيشتر نظريه وابستگي بالبيك رو بخون. 

تازه اگه بهت وابسته نباشه خوب نيست

ببخشيد دلبستگي بالبيك

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه تا ٢سالگي وابستگي به مادر داره. طبيعيه. براي اطلاع بيشتر نظريه وابستگي بالبيك رو بخون. تازه اگه ...

نه وابسته نیست اصلا وقتی تنهاییم هرچی میشه جیغ و گریه نمیدونم چرا ناراحته همش میاد پیشم گریه میکنه سر چیزای الکی

نه اکثرا خودمو کنترل میکنم اما واقعا خسته شدم مغزم داره منفجر میشه

میدونم خودمم همینجوریم من یه پسر ده ساله دارم یه دختر یکونیم ساله

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
میدونم خودمم همینجوریم من یه پسر ده ساله دارم یه دختر یکونیم ساله

خدا قوتببخشید شما روانپزشک رفتین؟ راستی بچه اول سخت تر بود برات یه دومی به نظرم اول سخت تره همش چسبیده بهم اصلا نمیتونم به خودم برسم خونم کثیفه

نباید به گریه های بهونه گیرش محل بذاری و گرنه ته نداره.

نمیتونم‌تحمل کنم گریه کنه واقعا عصبی میشم وقتی میبینم گریه میکنه بچه بدی هم نیست که چند بار بگم نکن حواسش پرت کنم گوش میده ولی گاهی آدم خسته اس نمیتونه با بچه سروکله بزنه

نه وابسته نیست اصلا وقتی تنهاییم هرچی میشه جیغ و گریه نمیدونم چرا ناراحته همش میاد پیشم گریه میکنه س ...

اها. پس حتما به مشاور كودك هم مراجعه كن. بهتر ميتونه راهنماييت كنه عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.