2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هی برنج نزار چون

392 بازدید | 28 پست

هم خودش شکم داره هم میگه گرونه میگم مگه بقیه غذاها ارزونه؟خدایی قبول دارم برنج گرونه ولی خب همه چی گرونه ،تازه ما پاکستانی میخریم ،میگم پس چی بخوریم چی بپزم،منطق نداره شوهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذای نونی هم زیاده مثلا کشک بادمجان کوکو ها میرزا قاسمی و پاستا و ماکارانی اش و سوپ ها و خیلی غذاهای دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حق دارن والا،زندگی خیلی سخت شده

یه زمانی بابام کارگر بود ۴ تا بجه بودیم اما برنج ایرانی می‌خوردیم

۴ روز هفته پلو خورشت بود

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ولی کاش پاکستانی نخورید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹