خواستگار اومده مامانش از اول تا آخر نزاشت پسره حرف بزنه موقع حرف مهریه ام برگشته میگه پسر من بیشتر۱۴ تا سکه نمیده نداره و فلان اوکی من اگر آدم با شخصیت و مناسب ام پیدا بشه با مهریه مشکل ندارم ولی پسره هم مهندسه هم ماشین سنگین داره میده اجاره بقیه روش کار کنن خانوادگی چند تا خونه ام دارن باباشم طلا فروشه مادر اندازه پول همون ۱۴ تا سکه تو دستش میل و تک پوش و گردنبند بود همش ام کرد توچشممون بعد مامان من یه سوال پرسید مهریه دخترتون چنده چنان پرید تو حرف مامانم اره دختر من ۳۰۰ تا سکه مهرش هست اون ۴ سال قبل ازدواج کرده مثل الان نبوده یعنی دعا کردن سگ ام عروس اینا نشه از بس منتظر بودن یکی یه چیزی بگه بخورن آدمو
خیلی سال پیش خواهرم و دختر داییم ازدواج کردن تو یه سال
خواهرم ۳۰۰ و دخترداییم ۱۴ سکه مهریه دارن
خیلی از دخترایی که واسشون مهریه کم میزنن فقط پای سال رو میکشن وسط
مثل دوستانم
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
خب اگه عقیده خودش این نرود یا میگفت مامان روز اول این حرفو نزن با خودش چیزی میگفت تو مراسم نه ساکت بمونه
والا عقد پا عروسه بلا برون پا عروسه جهیزیه با عروسه زایمان با عروسه سیسمونی با عروسه یه دونه مراسم عروسی میخوان بگیرن که اونم اگر مادرش اینه میگه عروسی خرج اضافه هست برین خونتون😂