2777
2789
عنوان

فاز مرد های چهارده سکه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 44 پست
آخه واسطه معرفی کرده بود پسره رو نمیشناسم بد نبود تو مراسم ولی اصلا فقط جلسه شناخت و دیدار خانواده ب ...

درسته، ولی این را بدون جو بدی سر مهریه درست شده، حتی پولدارها هم میترسند

یک مسئله جدی شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به سال داره؟؟؟؟

خیلی سال پیش خواهرم و دختر داییم ازدواج کردن تو یه سال

خواهرم ۳۰۰ و دخترداییم ۱۴ سکه مهریه دارن

خیلی از دخترایی که واسشون مهریه کم میزنن فقط پای سال رو میکشن وسط

مثل دوستانم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

چطور برا دختر خودشون خوبه و داماد داشته بااینکه دامادشون وضعش پایین تر خودشون هست بعد پسر خودشون ندا ...

با یک جلسه  که نمیشه قضاوت کرد به نظر من عجله نکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

فاز مامانش یا فاز خودش؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مشکل آقا پسر نبوده ، مادرشون مشکل اصلی بوده

اصلا نشد پسره حرف بزنه ببینم خوبه یانه 

حالا مادره زنگ زده که اگه میزارین دوشنبه بعد دانشگاه بیاد دنبال دخترتون باهم صحبت کنم نمیدونم چی بگم 

الان که بالاتر از ۱۴ تا سکه فایده نداره با قانون جدید ولی بحث مادرِ هست که آیا پسرِ گوش به حرف کنه م ...

نمیدونم در این حد شناخت ندارم ازشون 

ولی قانون جدید لغو شده چند روز پیش خبرشو دیدم 

این که کلا کنسله در کل به عقیده ی من مردای ۱۴سکه ای بی مسئولیت ترینن و خودشون میدونن نمیتونن زندگی ر ...

هیچ ربطی نداره برو ببین چند نفر مهرشون بالا سیصد چهار تا سکه مجبور شدن ببخشنو طلاق بگیرن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فاز مامانش یا فاز خودش؟

خب اگه عقیده خودش این نرود یا میگفت مامان روز اول این حرفو نزن با خودش چیزی میگفت تو مراسم نه ساکت بمونه 

والا عقد پا عروسه بلا برون پا عروسه جهیزیه با عروسه زایمان با عروسه سیسمونی با عروسه یه دونه مراسم عروسی میخوان بگیرن که اونم اگر مادرش اینه میگه عروسی خرج اضافه هست برین خونتون😂