2777
2789
عنوان

قرص اعصاب چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 33 پست
من انلاین ویزیت میشمخودم تهرانم هزار تا روانپزشک هست ولی من روانپزشکم یه شهر دیگه هست بعد پریروزا هم ...

چطوری هست

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

چطوری هست

سایتای اسنپ دکتر یا دکتر ساینا میری تخصص رو انتخاب میکنی یه دکتر انتخاب میکنی انلاین پرداخت میکنی 

بعد اگه ویزیت متنی بخوای واسه دکتر مینویسی که مشکلت چیه اگه تلفنی باشه دکتر بهت زنگ میزنه و با هم حدود بیست دیقه میتونین صحبت کنین و مشکلات رو بگو و دکتر اگه بیمه داشته باشی شماره ملیت رو میگیره و واست تو سیستم وارد میکنه داروهاتو من تازه یه درجه تنبل تر هم هستم از داروخونه اسنپ سفارش هم میدم واسم دارو رو میاره دم خونه و با دفترچه هم حساب میکنه فقط مثکه کاغذ نمیده واسه بیمه تکمیلی

با روانپزشک خواستی ویزیت بشی سعی کن خلاصه مشکلات رو بگی مثلا افسرده ای یا خشمگینی خوابت چطوره رابطتت با ادما چطوره 

روانپزشکا بیشتر به حالت هات کار دارن نه اینکه مثل روانشناس بخواد بگرده دنبال ریشه کودکیت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سایتای اسنپ دکتر یا دکتر ساینا میری تخصص رو انتخاب میکنی یه دکتر انتخاب میکنی انلاین پرداخت میکنی بع ...

خب ی وقتی مثلا لازم باشه معاینه بشی چی؟

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

خب ی وقتی مثلا لازم باشه معاینه بشی چی؟

یه مواقعی احتیاج هست ادم حضوری بره 

مثلا من چند ماه پیشها یه مشکلی داشتم که دکتر ریه انلاین گفت اینو دیگه باید حضوری بری تو شهرت دکتر ببینتت و پیگیری کنی 

ولی مواقع دیگه علائم رو که بهش میگم متوجه میشه مشکلم چیه