2777
2789
عنوان

ی متنی بگید برا عذر خواهی بچه ها

55 بازدید | 5 پست

که از دلش درارم خیلی بد گفتم 

خاستگارم و قبول کردم ولی هنوز نامزد نکردیم 

داشتیم تلفنی حرف می‌زدیم بعد هروقت صداش میکنم میگه جون دلم بعضی وقتا میگه بله منم با خنده میگم بله و ..... بعد ادامش نمیگفتم 

الان حواسم نبود گفت بله گفتم بله و بلا با یه ریز خنده ملایم🤕😂

وای خیلی بد شد خیلی جدی بم گفت رو فن بیانت کار کن ورژن بی ادبانت داره گل میکنه

بنظرم اون خیلی بی جنبه ست

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بنظرم اون خیلی بی جنبه ست

خودش خیلی باهام شوخی می‌کنه بخدا ظرفیتش دارم 

بم گفت دماغت فلانع عمل واجبه 

من بت سر ترم

و .... بخدا ی زره هم ناراحت نشدم چون داشت با خنده و شوخی میگفت 

اونوقت دماغ من ب قرآن قسم هیچ ایرادی نداره اینو همه میگن ولی برام مهم نبود 

یه بار داشت خنده هام مسخره میکرد سر به سرم میزاشت من از دهنم درومد گفتم بیشعور اینم که از بله و بلا که اینجور گفت وای چی بگم بهش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش خیلی باهام شوخی می‌کنه بخدا ظرفیتش دارم بم گفت دماغت فلانع عمل واجبه من بت سر ترمو .... بخدا ی ...

من بودم کلا ردش میکردم این الان اینجوریه دو روز دیگه سرزندگی چه جوریه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

😐😐😐چه لوس و مزخرفه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️