2821
2789
عنوان

خودکشی

100 بازدید | 16 پست

جدی بیایین همگی خودکشی کنیم هرچقدرررر میدویی به اونایی که میخای نمیرسی آقا زور نداره ۱میلیارد بدی برای یه ۲۰۷آشغالییی تازه چقدر باید زور بزنی تا دربیاری انقدرم😭😭

💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16651233/راجب-خودکشی-یه-چیزایی-بگم-که-اگه-تو-فکرشی-کلا-دیگ

ببین حالم از چیزایی که آخوندا و این حکومت گوه میگه بهم میخوره ریده شده تو مملکت بازم ول کن نیست چرا ول کنن خودشون  سیم کارت سفید و هزار تا چیز دیگه خودشونو الکی به مرگ میزنن مثل پسر کاظوممم صدیقی میرن بهترین جای دنیا انوقت مارو به زندگی تحقیر آمیز سوق میدن و تشویق میکنن موشعلی خودش زیر زمینه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز