2777
2789
عنوان

خاستگارم😭

568 بازدید | 38 پست

خاستگارم و قبول کردم ولی هنوز نامزد نکردیم 

داشتیم تلفنی حرف می‌زدیم بعد هروقت صداش میکنم میگه جون دلم بعضی وقتا میگه بله منم با خنده میگم بله و ..... بعد ادامش نمیگفتم 

الان حواسم نبود گفت بله گفتم بله و بلا🤕😂

وای خیلی بد شد گفت رو فن بیانت کار کن 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههه خوبه بابا انرژی منفی نده ب خودت😂

خیلی بد گفتم نه؟ خیلی جدی گفت رو فن بیانت کار کن اون ورژن بی ادبانت داره گل میکنه

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

جون دلم؟کارداشتی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

وااای😂😂 خیلی بده دختر منم الان تصور کردم یجوری شدم

بد گفتم ؟

خیلی بد گفتم نه؟ خیلی جدی گفت رو فن بیانت کار کن اون ورژن بی ادبانت داره گل میکنه

بهش بگو من همینم 

دو رو نیستم که 

خود واقعیم

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...