داشتیم تلفنی حرف میزدیم بعد هروقت صداش میکنم میگه جون دلم بعضی وقتا میگه بله منم با خنده میگم بله و ..... بعد ادامش نمیگفتم
الان حواسم نبود گفت بله گفتم بله و بلا🤕😂
وای خیلی بد شد گفت رو فن بیانت کار کن
اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خیلی بد گفتم نه؟ خیلی جدی گفت رو فن بیانت کار کن اون ورژن بی ادبانت داره گل میکنه
اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️