2777
2789

وای بچه ها من ی خواب دیدم که خیلی واقعی بود توش ازدواج کرده بودم و داشتم کتلت برنج می پختم با اینکه من اصلا کتلت برنج تا حالا نه شنیده بودم و نه خورده بودم بعد ی روز پختم انگار مزه شو صد سال خورده بودم  اصلا دستور پختش انگار تو ذهنم بود

من قبلاً هم اینجوری شدم که قبلاً خواب الانمو می‌دیدم که شرایطم چه جوریه 

جالب بود برام شما تجربه مشابه داشتید 

امروز با تاپیک پر بازدید یادم افتاد گفتم براتون تعریف کنم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
تناسخ 😂😂

بخدا پشمام ریخته 😂😂 ی موقعی همین فکرو میکردم 

تازه فقط همین نبود چندین بار دیگه هم صداشو شنیدم ولی چهزشو ندیدم اصلا 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا پشمام ریخته 😂😂 ی موقعی همین فکرو میکردم تازه فقط همین نبود چندین بار دیگه هم صداشو شنیدم ولی ...

همینه دیگه 

از زندگی قبلی یادت بوده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
زندگی الانمو نه..ولی مامانم اره خواب دیده زرام..الان ولی فعلا ب اون اینده ی تو خوابه نرسیدم

عه بنظرت چرا این اتفاق نیفته منشأش چیه

خواب اینده دیدن ب تناسخ ربطی نداره تناسخ یعنی زندگی قبلیتو یادت بیاد

اینکه خواب دیده کت‌لت برنج درست کرده و بدون اینکه از قبل بدونه دستورش چیه یهویی درست کرده 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خواب اینده دیدن ب تناسخ ربطی نداره تناسخ یعنی زندگی قبلیتو یادت بیاد

خب شاید ذره ذره یاد آدم بیاد مگه میشه یهویی باشه همش

البته اعتقاد به تناسخ ندارم 

من همون اول بارداریم پسرمو تو خواب دیدم

وقتی به دنیا اومد چقدر شبیه بود؟

وقتی ۵ ۶ سالم بود 

تو خواب دیدم دارم تو خونه میچرخم ( اون موقع خونمون نساخته بودیم و یه طبقه بود و ظاهرش فرق داشت) ولی تو خواب من دقیقا مثل الان بود دورتا دور خونه کاشی و رنگشونم مثه الان بود . کلا خوابای عجیب و رویایی زیاد میدیدم که بعضیاشون یادمه . فقط همین رویای صادقه بود .

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀