2777
2789
عنوان

معلم دخترم

120 بازدید | 12 پست

دخترم کلاس اوله شاگرد ممتاز هست و همه چیش عالی  

اینو گفتم که نگین شاید ضعیفه.

تعطیل بودن نشانه س رو درس داد گفت سبد و اسب بنویسن بعد ارسال

بعد بچم دندونه ها رو میشمارد و مینوشت تمیز که وویس خانمش فرستاد تو گروه که دندونه کلمه ها رو نمیخواد دقیق بنویسن و اصلا نگید بشمارید بعد منم اینو به دخترم گفتم که خیلی حساس نباشه رو س دندونه ها

تکالیف و نوشت و فرستادم نه جواب سلامی نه چیزی با لحن همش اشتباه نوشتی چرا دندونه سه تا گذاشتی چهار تا نزاشتی همش اشتباه 

اینجوری هم مادر هم خود بچه دلسرد میشه از خوب بودن و فعال بودن 

اه حرص منم دراومد 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کاری با ایشون ندارم ولی کلا یه سری خیلی بی ادبن آخه مگه کم میشه ازت یه سلامی یه احوالپرسی چیزی🫤

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چیه این مجازی 

من همش میگم مجازی هم نباشه از اونور تا آخر تیر برن مدرسه 

مجازی فقط اعصاب مادرخورد میشه 

بچه ها به گوشی وابسته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چیه این مجازی من همش میگم مجازی هم نباشه از اونور تا آخر تیر برن مدرسه مجازی فقط اعصاب مادرخورد میشه ...

دقیقاااا یا بقیه بچها خیلی شلوغ میکنن یا نتا قطع و وصل میشه بعضی وقتا صدای مادرا میاد داد میزنن زود باش بنویس دیگه معلومه همه استرس و دارن

معلم پسر من بد دهنهعصبانی که میشه حرفهای زشت بهشون میزنهاینا هم فوری یاد میگیرن میان میگن

من بجات باشم با شماره ناشناس به معلم و ناظم و معاون حتما پبام میدم ولی اسم بچمم نمیارم که لج شه

من بجات باشم با شماره ناشناس به معلم و ناظم و معاون حتما پبام میدم ولی اسم بچمم نمیارم که لج شه

مادرا اتفاقا حضوری رفتن به مدیر گفتن

اما مدیر هم زیاد براش مهم نبود فقط گفته تذکر میدیم

خدایا شکرت🙏