2777
2789
عنوان

چه چیزیو نمیتونی ثابت کنی

94 بازدید | 10 پست

مثلا من همش حس میکنم با یکی دو بار لیزر رفتن میشه کاری کنن که دیگه درنیاد. ولی یک رازی به ما نمیگن🤔🤔 تابیشتر بریم پیششون

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

من با ۵ بار رفتن زیر بغلم دیگه در نیومد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگن ما در جهان آخرت جسم نداریم روح هم که نیاز به خوردن نداره 

پس اون میوه ها و خوراکی های بهشت به چه دردی میخوره؟؟؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مردا تو کل تاریخ، برای این که سلطه طلبی خودشونو اجرا کنن و بر کل جهان و موجودات زنده حکمرانی کنند اومدن اول با خشونت و کتک و وحشی گری و بعد با اوردن چیزی به اسم حیا، غیرت، ناموس، حجاب، زن پاک و مقدس و غیره.. بین زنان رقابت ایجاد کردند تا سر زنان همیشه با همین موضوعات سطحی گرم باشه و اونا راحت به کارشون ادامه بدن چه بسا لذت هم ببرن از عیاشی و.. 

با عذاب وجدان دادن به زنان اونارو مطیع خودشون کردند و بین اونا جنگ انداختن و از بین اونا پیک می انتخاب کردند تا با اون پیک می ها بقیه زنان رو کنترل و سرکوب کنند (:

اینو هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم ولی با چشم دلم دارم میبینم.... 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

من ۷ جلسه رفتم. میگه جلس ۸ بیا. بعد یک ماه درمیون برمموندم به حرفش گوش کنم. یا جلسه بعد نرم برم. ت ...

الان که هفت جلسه کامل شده بازم رویش مو دارید؟اگه نداری نرو قانونش میگن هشت جلسه است بیا بعد دیگه نیاز نیست فقط سالی یکبار باید بری

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨