2777
2789
عنوان

کنکوری خواندن

60 بازدید | 7 پست

سلام ابجیا توروخدا به دادم برسید مردم از استرس و سردرگمی اصلا نمیدونم چجوری باید واسه کنکور بخونم چه تایمی بیدار شم تا چه ساعتی سردرگمم سردرگم بخدا هرچقدر میخونم بازم اینطوریم ک انگار دارم راه اشتباهی میرم مدرسه رو چیکار کنم دست و پامو بسته وقت نمیکنم هم به کنکور برسم هم به مدرسه با اینکه جلوترم از معلما بازم احساس بدی دارم حس میکنم از همه عقبم😔 

توروخدا راهنماییم کنید راه و روش جلو پام بذارید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونجوری که باید نتونستم خوب جمع کنم ابجی از هر کتاب چند درس مونده هنوز

خب اگه ازمونم میدی و هدف بالایی هم داری پس باید خیلی تلاش کنی به عبارت دیگه تا کنکور خیلی فشار بهت میاد ولی باید تحمل کنی روزایی که میری مدرسه کمتر از ۶ ساعت نخون روزای تعطیل ۹ ساعت به بالا اگه درس های مدرستون از برنامت عقبه تستی بخونشون بعد اینکه دبیر بهش رسید تشریحیش رو کار کن اگه هم تقریبا هماهنگن که چه عالی همزمان که میخونی تستش رو بزن و اینکه همیشه درس مدرست اولویتت باشه چون تو امتحان نهایی هم داری

خب اگه ازمونم میدی و هدف بالایی هم داری پس باید خیلی تلاش کنی به عبارت دیگه تا کنکور خیلی فشار بهت م ...

ابجی خیلی از معلما جلوترم ولی تا میان امتحان میگیرن به برنامه هام لطمه وارد میشه هی حس میکنم عقب میفتم دلم میخواد گریه کنم

واسه درسایی مثل فنون ابجی لازمه فیلم ببینم؟چون ارایه هاشو ضعف دارم

ابجی خیلی از معلما جلوترم ولی تا میان امتحان میگیرن به برنامه هام لطمه وارد میشه هی حس میکنم عقب میف ...

برای فنون هر جور که بهتر یاد میگیری کار کن من فیلم نمیدیدم مبحثی کار میکردم