2777
2789
عنوان

کی گفته که وجود داری

56 بازدید | 7 پست

هی راست میرین چپ میرین خدا خدا میکنین

هی بزرگه بزرگه هی کریمه هی رو دست نداره

کی اینارو بتون گفته

خدایی که چهارسااال با درد دندون صداش میزنم نمیتونه هیچ کاری کنه کی گفتع وجود داره اصلا؟؟

خدایی که دو ساله نصف شب با نفس تنگی بیدار میشم و تا صبح نمیخوابم حتی نمیتونه کمک کنه بخوابم چیه؟؟؟

خدایی که سه ساله نتونستم سونوگرافی بدم ببینم چه مرگمه خداست؟؟؟

مگه کجاست این خدا خونش کجاست 

اصلا کی اسمشو بهتون گفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😢😢😢😢😢

حس میکنم اصلا عادل و مهربون نیست 

مگه میشه زجه زدن و التماس یکی رو بشنوی و ساکت بمونی 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم از شما صد برابر بیشتر مشکل دارم حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی یک خانوم ۳۱ ساله تو اوج جوانی مشکل نخاعی دارم و از خیلی چیز ها منع شدم حتی منع بارداری هستم  و خدا رو مقصر نمیدونم چون این زندگیه که دارم و شده برام سخت بود ولی قبولش کردم 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍