2777
2789

1،ساخت تاج و اکسسوری و گلسر نگین دار

2،درست کردن دمپایی و کیف مجلسی

3،درست کردن عروسک تیلدا

4،جواهر دوزی (پنل جوار دوزی)

5،اکسسوری منجوق باف

اینم بگم مورد 2 مغازه دمپایی داریم بقیه موارد هم باید مجازی و یا بصورت کرایه میز تو پارک ها فروش کنم، بنظرتون کدوم درآمد بیشتری داره؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون دمپایی که مغازه دارید 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ب منم کار بدون سرمایه معرفی کن لطفا

کار بدون سرمایه ک نمیشه، ولی خب این هنرها هزینه زیادی نمیخواد،  مثلا همین تاج و اینا رو میشه از تو اینستا یاد گرفت لازم ب دوره نیس، 

کار بدون سرمایه ک نمیشه، ولی خب این هنرها هزینه زیادی نمیخواد، مثلا همین تاج و اینا رو میشه از تو ا ...

کدوم بهتره تو خونه شروع کنم؟ میهش بگید کدوم پیج یا کجا رایگان یاد میهده؟ 

کدوم بهتره تو خونه شروع کنم؟ میهش بگید کدوم پیج یا کجا رایگان یاد میهده؟

پیج خاصی دنبال نمیکنم، تو اکسپلورم میاد میرم تو پیجش نگاه میکنم، یاد میگیرم،   فقطططط یک چیزی بگم با دفعه اول درست کردن قرار میشه خوب دربیاد باید تمرین کرد، 

الان همین درست کردن تاج و گلسر گوشواره نگین دار خیلی راحته 

چی بنویسم بیاد؟ وسایلاش گرونه؟

بزن تاج سازی، یا تاج نگین دار، یکی بیاد تو اکسپولرت نگاه کنی پر میشه دیگه،  

نه گرون نیست، ی خمیر تاج سازی میخواد تو نت بزن میفهمی تهش 80 تومن اینا، تفنگ حرارتی، نگین، و چسب،e8000 لوازمش ارزونه، 

شما اطلاعاتی دارین در مورد مغازه دمپایی فروشی میشه یه کم راهنمایم کنین

نه اطلاعات ندارم چون اسی گفت مغازه دارن اینو گفتم بهتره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی دمپایی و کیف درست کنم بزارم تو مغازم بفروشم خوبه؟

چون جای فروشش رو داری بهتره به نظرم

جای فروش مهمه