2777
2789
هیچکی از بی پولی نمرده خدا بنده اش را ول نمیکنه

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه اما خیلی نگران اینده هستم 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه اما خیلی نگران اینده هستم

توکل کن بخدا

چون واقعا ممکنه فردایی هم برامون نباشه ولی سعی کن ی کاری حرفه ای یاد بگیری و کسب درامد کنی

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

توکل کن بخدا چون واقعا ممکنه فردایی هم برامون نباشه ولی سعی کن ی کاری حرفه ای یاد بگیری و کسب درامد ...

کار بیرون ک شوهرم نمیزاره توخونه هم برای تولیدی شلوار میدوزم اونم حقوقش ب پنج تومنم نمیرسه

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
من خیلی وقته دیگه از هیچکی خوشم نمیاد

متولد چندی 

من خوشم میاد ولی اونا خوششون نمیاد

یه پسره اومده بود دایرکت فکر میکرد زیر ۲۵م

تا فهمید ۳۰ ام گفت خدا ام دیگه دختران بالای ۳۰ سال رو ول کرده ینی تا سن رو میفهمن عقب نشینی میکنن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

والا متاهلم از بی پولی آینده نامعلوم هزینه ها خرابی دندون و هزار تا چیز دیگه دلم گرفته

دقیقا منم مثل توام

کار بیرون ک شوهرم نمیزاره توخونه هم برای تولیدی شلوار میدوزم اونم حقوقش ب پنج تومنم نمیرسه

خودتون نمیتونید تولیدی راه بندازی در حد کوچیک؟

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹