2777
2789
عنوان

این پسرا چطور میخوان بشن بابای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اینطور فکر نمیکنم النگو واسه دخترا میتونه نماد ظرافتش باشه ولی طبیعیه که دست یه مرد قرار نیست ...

همین دیگه، شما نظر من رو تایید کردید. النگو نماد ظرافت و شکنندگیه و جامعه همیشه اون رو مناسب جنس ظریف و شکننده میدونه، پس در شأن یک مرد قوی و شجاع نیست که چنین چیزی بهش نسبت داده بشه، زشته و باعث تحقیر.

در حالی که تمام چیزایی که منتسب به مرداست نماد شجاعت، هوش و درایته و اگه به یه زن نسبت داده بشن برای تشویقشه و نه تحقیرش.

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نه برای ازدواج میگم تو رابطه دوستانه که مهم نیست

قبل ازدواج هم باید معاشرت کنی دیگه

برای همینه دوره اشنایی نباید یک ماه و دو ماه باشه، باید خوب بررسی کنی طرف رو

احتمال زیاد این چیزها خودش رو نشون میده قبل ازدواج

مگر اینکه یا دوره اشنایی خیلی کوتاه باشه، یا سریع به اسم نامزدی، عقد کنن و اگر دختر مورد منفی هم ببینه، بخاطر اسم طلاق بترسه و جدا نشه

قبل ازدواج هم باید معاشرت کنی دیگهبرای همینه دوره اشنایی نباید یک ماه و دو ماه باشه، باید خوب بررسی ...

اصن جدیا از ازدواج گفتم من صرفا برای دوستی 

این چیزا شاید زیاد برای دخترا مهم مباشه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
همین دیگه، شما نظر من رو تایید کردید. النگو نماد ظرافت و شکنندگیه و جامعه همیشه اون رو مناسب جنس ظری ...

نه من نگفتم در شأن یک مرد نیست گفتم هر چیزی برای اون جنس قشنگ و خوبه ولی بزای یه جنس مخالف نمی تونه قشنگ باشه مثلا اگه یه مرد صدای بم داشته باشه طبیعیه که خوشحال میشه ولی قرار نیست اون خانم هم اگه صداش بم باشه خوشحال بشه متوجه اید چی میگم ؟

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

متوجه منظورت نمیشم الان میگی چرا با اینا ازدواج میکنن یا باهاشون دوست میشن؟

نه شما اول برای ازدواج گفتی 

من بحث ازدواجش رو قبول دارم ، ولی اونی که گقتم برای دوستی بود 

میگم برای دوستیه که مهم نیست 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

باباشون ی ماشین میندازه زیرپاشون ی خونه بزرگم میگیره هم شوهرمیشن‌ هم پدر

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
نه من نگفتم در شأن یک مرد نیست گفتم هر چیزی برای اون جنس قشنگ و خوبه ولی بزای یه جنس مخالف نمی تونه ...

نه به نظر من جامعه این نگاه رو نداره. همه چی مردونش خوبه مثل قول مردونه. ولی همه چی زنونش بده مثل نامرد بودن.

حتما شنیدی به زنی که کاریه و از پس خودش برمیاد میگن       " خیلی مردی". از "مرد" بودن به عنوان یه صفت مثبت استفاده میکنن. در حالی که از "پرنسس" بودن به عنوان یه صفت منفی استفاده میکنن.

تو کل ادبیات فارسی هیچ صفت زنانه ای نیست که از زاویه ی مثبت برای مرد به کار گرفته بشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نه به نظر من جامعه این نگاه رو نداره. همه چی مردونش خوبه مثل قول مردونه. ولی همه چی زنونش بده مثل نا ...

بله این حرفتون رو  خیلی قبول دارم ولی من منظورم هم همونی بود که گفتم خوشحالم هنوز کاربر هایی مثل شما هستن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بله این حرفتون رو خیلی قبول دارم ولی من منظورم هم همونی بود که گفتم خوشحالم هنوز کاربر هایی مثل شما ...

مرسی😍🥰