2777
2789
عنوان

فروشگاه آلکاپیدا

33 بازدید | 3 پست

از الکاپیدا خرید نکنید هیچکس راضی نیست. وظیفه خودم دونستم توی این وضع جامعه که همگی به سختی پول در میاریم بگم که الکاپیدا پول میگیره جنس نمیفرسته بعدم بلاکتون میکنه... به همین راحتی

قبل از خرید از الکاپیدا همین نی نی سایت رو سرچ کنید و اینکه توی پیجشون کامنتارو پاک میکنه و بلاک میکنه همه اونایی که واسش پول ریختن ولی جنس نداده بهشون. چرا یه کامنت از راضی بودن مشتری نداره؟ 

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم

دقیقا بسیار دروغگو و دغل باز هستن

اصلا پاسخگویی درستی ندارن

بهشون سفارش دادم یکیش کلا نیومده

یکیش هم شلوارش رو نفرستادن

من خودم آنلاین شاپ دارم و برای مشتری خرید کردم ازشون

بیش از یک ماه هم طول کشید که ارسال کردن

من خسارت دادم به مشتریم ولی ایشون کلا کارش همینه و کلاهبرداری براشون عادی شده ظاهرا

شماره تماس هایی که گذاشتن اصلا کار نمیده فقط بک شماره موبایل هست که اونم صد رحمت به جواب ندادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاسفانه پریشب سفارش ثبت کردم برا روز مادر ثبت کردم ب دستم برسه ب نظرت نمیارن ؟دوباره برم هزینه ک ...

چیزی که من دیدم اینه که به دستت نمیرسه نمیدونم واقعا خدا میدونه

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم