2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

251 بازدید | 16 پست

آقایون و خانومها لطفا راهنماییم کنید اون آقایون که ذات پسرها رو میفهمن وخانونهایی که شوهراشون چنین کارهایی میکنه چی کار باید کرد.شوهرم موقع دعوا و ناراحتی هرچی میشه میره کلیپ و استوری میزاره یا لایک میکنه یعنی کل فک و فامیلاش فهمیدن من و اون مشکلی باهم داریم از این کارش به شدت بدم میاد چندین هزار بار گفتم ولی کار خودشو میکنه منم میخوام انجام بدم نه مادر خودمو نه مادر شوهرم میزاره میگم چس چرا اینکارو میکنه چرا آبروی منو میبره میبینی تو دهنش هیچی قرص نیست نمیتونه نگه داره میبینی دعوامونو زود میره میگه یا میخواد نشون بده.اونها به من میگن تو که نباید مثل اون باشی تو نکن.

واقعا چیکار کنم اعصابم داغون میشه.به شوهرم میگم همه ی فک و فامیل همه فهمیدن من و تو باهم مشکل داریم واقعا اخلاقش خیلی بده

دنیا برعکس شده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زنداداش من همیشه اینکارو میکنه و من متنفرم از این قضیه واقعا خیلی زشته مرد همچین کاری کنه

به دروغ بهش بگو فلانی مثلا اسم ی فامیلو بگو.بگو گفته تو جمع میگفتن فلانی همیشه مشکل دارن و اصلا در شان مرد نیس هی استوری چسو ناله بذاره بلکه به شوهرت بر بخوره و دیگه نذاره

یا اینکه گوشیشو بردار همه افرادو هاید کن که استوریش از همه مخفی شه.واقعا باید شوهرت خودش بفهمه این کار خیلی بده بگو مثلا غیراز این خودمونو خراب کنی کسی میاد دلسوزی کنه بگه مشکلتون چیه شوهرت اینجوری میذاره

والا چیزی به ذهنم نمیرسه.بنظرم استوری هاش رو باز نکن شاید جواب داد

منم میخوام بکنم بفهمه.اخه دیگران بفهمند چه لذتی برای این داره.

هرکسی از روی عقل خودش یه حرفی میزنه یکی میگه هیوونکی یکی میگه زنش حتما ایراد داره یکی میگه زنه قدر شوهرو نمیدونه یکی میگه مرده مرد زندگی نبست دهنش قرص نیست.انگاری بچه دو ساله هستش.

پیش هم نیستیم اون کارش راه دوره و تو یک شهر نیستیم

زنداداش من همیشه اینکارو میکنه و من متنفرم از این قضیه واقعا خیلی زشته مرد همچین کاری کنهبه دروغ بهش ...

وآقا کارشو نمیفهمم نمیدونم چرا میخواد همه بفهمند.رفته بودیم شهر دیگه ای مهمونی با شوهرم و منم اولین بارم بود تازه عروسم خجالت میکشم اونجاداشت  دعوامونو به اونها میگفت و از اونها راهکار میخواست یعنی آب شدم رفتم تو زمین.به مادر شوهرم گفتم آخه این چرا اینکارو میکنه خوشش میاد منم مثل خودش انجام بدم میگه عیبی نداره.

منم میخوام بکنم بفهمه.اخه دیگران بفهمند چه لذتی برای این داره.هرکسی از روی عقل خودش یه حرفی میزنه یک ...

بله واقعا درست میگید ولی به نظر میاد که به قصد میکنه که حرص شما رو دربیاره. وگرنه این کارش فقط باعث کنکاش و فضولی دیگران در زندگی شما میشه و هیچ سود و منفعتی نداره