2777
2789

فکرم میکنن خوشگل شدن من خودمو ی ثانیه اشتباهی اونجوری ببینم زود میرم میشورم صورتمو با اعتماد بنفس کاذب همونجوری با کانسیلر روشن راه میوفتن تو خیابون مثل دلقکا حالا یکم فرق کنه عیب نداره طرف سبزه رو به سیاه کانسیلر شماره ۱ میزنه ینی چی قشنگه الان؟؟؟

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

همونا شانس دارن نه ما

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه خریدم عشقم بذار چندروز دیگه میام بهت میگم 😎

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

همونا شانس دارن نه ما

خب اونجوری میکنن پسره ک دنبال...نمیاد بگه چق قشنگه برم باهاش تو رابطه میگه دلقکه میخواد هرطور شده بهش توجه شه پس راحت پا میده

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

صرفا چون ترنده همه یاد گرفتن :/

واقعا مسخرس خیلی بی ریخته

میگن بختشون باز میشه 😂💔

چون دلقکن هرکار میکنن برای توجه پسرام سریع متوجه کسی که درحال جلب توجه میشن میرن سمتش هرکاریم باهاش میکنن چون میدونن اون دختره عقده توجه داره

من خودم اهلش نیستم ولی واقعا بتوچه چ دغدغه ای شده واست

دغدغه معنی دغدغه میدونی اصن ی تاپیک زدم ک متوجه مسخره بونشون بشن