من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
بله صندوق عیار متعلق به کارگزاری مفیده ولی صندوق های دیگه هم میشه خرید.. من باهمشون کارکردم
من امروز اندازه چار تومن طلا خریدم ازش ولی ظاهرا چپن تعطیله الان خرید رو تکمیل نمیکنه تا فردا صبح بازار باز بشه. الان میخوام بدونم با قیمتی که همین الان خرید زدم فردا حساب میکنند یا با نرخ جدید فردا؟
میخوام بدونم وضعیت برداشت و واریزش اوکیه یا نه تو زمانی که جنگ شد چه اتفاقی واسشون افتاد؟
دیگه فاجعه تر از مرداد ۹۹ نداریم ک
جنگ پیشش لنگ میندازه
والا من اکانت کارگزاریم ب حسابم وصله،واریز و برداشتم آنی هست
مگر سهم خریده باشی تو صف فروش بمونی ک کارت زاره
وگرنه واسه برداشت من تا حالا ب مشکل نخوردم
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
من امروز اندازه چار تومن طلا خریدم ازش ولی ظاهرا چپن تعطیله الان خرید رو تکمیل نمیکنه تا فردا صبح با ...
بازار ک امروز کلا تعطیله
مفید ساعت کارش از ۹ صبح شروع میشه از شنبه تا ۴شنبه
اگه منظورت از طلا چ،صندوق طلاست،ک اونا ساعت شروع خاص خودشونو دارن
مثلا عیار ساعت خرید و فروشش ۱۲ تا ۳ هست
برای ورود ب این حیطه آموزش ببینی بهتره
من امروز اندازه چار تومن طلا خریدم ازش ولی ظاهرا چپن تعطیله الان خرید رو تکمیل نمیکنه تا فردا صبح با ...
فردا ساعت۱۲تا۶عصر می تونی بخری.. همون قیمتی که فردا تعیین می کنی ملاکه.. خرید امروزتو می تونی حذف کنی .. اگه می خوای بخری نگاهت بلند مدت باشه و پلکانی وارد شو