2777
2789

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و داورهایی که گرفته خیلی خوب باشن برای خواهرم و موهای خواهرم پر پشت تر از قبل بشه😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله بعد جراحی فک دماغمو نیمه فانتزی عمل کنم و خیلی دماغم کوچیک شه و بهم بیاد و خیلی خوشگل و دیگه مشکل تنفسی نداشته باشم😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ شه و انشالله دستخطش عالی شه و برادرم هیچ وقت نفرستنش مدارس استثنایی و انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچه های سالم و عادی درس بخونه و خیلی موفق و خوشبخت شه و خیلی دوستای موفق و مهربون و با معرفت خدا به داداش کوچیکم بده💔😭🙏.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا دعا کن تو محل کار چه محل کار فعلی چه انشالله شغل دولتی که انشالله به زودی نصیب من و خواهرم شه به من و خواهرم خیلی احترام بزارن و باهامون خوب و خوش رو. و مهربون باشن و مسخرمون نکنن و ایرادمونو نگیرن💔😭🙏 و همیشه خیلی خوب باهامون سلام و علیک کنن😭😭😭.

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)..

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش ۲۴ ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه پدرم و دیگه اصلا پدرم وقت نکنه کتکمون بزنه و بهمون تهمت بزنه و آبرومون ببره و فتنه و دو بهم زنی و خبر چینی نکنه 😭.

@دختر_12‍

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏