2777
2789
عنوان

دارم از غصه ی بچم دق میکنم 😔

215 بازدید | 12 پست

کلا لاغره و کم غذا

چهار روزه از این ویروسا گرفته

ب زور بهش دارو و خوراکی میدم انقدی لاغر شده ک شبیه اینا ک سو تغذیه دارن دنده هاش زده بیرون😭

خدایا دارم دق میکنم بگید چی بهش بدم زودتر سرپا بشه 

انقدم لج میکنه با من هیچی نمیخوره دارم دیوونه میشم 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یکم عصاره گوشت توشیشه درست کن سه قاشق هم بخوره خیلی مفیده یه تکه هویجم توشیشه بنداز

خود گوشت  رو هم میکس کن با کته له کن در حد سه قاشق از عصرتا شب به خوردش بده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصاره ی گوشت کم کم بهش بده

یه تیکه ماهیچه با کمی نمک و یه پیاز ریز و یه قاشق اب بریز تو شیشه رب گوجه ای خالی درش ببند بزار تو قابلمه ی پر اب کم کم بپزه . عصاره اش رو بده بخوره

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

لج نمیکنه نمیتونه

من خودم گرفتم ۲ هفته افتاده بودم

یه ماهم سرفه هام بند نمیومد

خیلی وزن کم کردم

شیر داغ بیشتر بهش بده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

منم دخترم تین طور بود شربت ویتامین و گرس زینگ یا شربت اشتها آور بده حیلی تاثیر داره .سعی کن کم کم و هرچی دوست داره بدی تا اشتهای باز شه ببرش رستوران.غذای بیرونم.منم دخترم بد غذاست خیلی ولی لازانیا .پیتزا.سوخاری .سالاد ماکارونی اولویت ساندویچ اینارو یا غذاهای جدید و باید براش درست کنم تا بخوره و بچه ها موقع سرما خوردگی و مریضی دیگه کلا بی اشتها میشن

چند سالشه پسر منم همین طور مریض شده لاغر تر شده ۴ سالشه میوه هم نمیخوره بزور سیب میدم فقط اونم نصف س ...

بچه دارم جلو چشمم اب میشه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

منم دخترم تین طور بود شربت ویتامین و گرس زینگ یا شربت اشتها آور بده حیلی تاثیر داره .سعی کن کم کم و ...

خیلی سرفه میکنه شربت ضد سرفه داد دکتر ولی انگار ن انگار

خیلی سرفه میکنه شربت ضد سرفه داد دکتر ولی انگار ن انگار

اتفاقا دختر منم‌دیشب داشت شدید سرفه خشک میکرد بیدار شدیم.من براش بارهنگ یا به ترکی بیزوشا هست دانه های خیلی ریز قهوه ایی ۳دقیقه اینا با آب جوشوندم خیلی کم جوشانده و یه حبه قند بهش زدم یه استکان گرم دادم خورد به خدا کامل خوب شد