2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا

امیدوار شدم من به هرکی میگم ماما خوب بگیرم خوب بخیه بزنه بلکه خیلی داغون و باز نمونم میگن نه نمیشه باید صبر کنی چند ماه بعد زایمان بری زیبایی عمل کنی وگرنه سر زایمان نهایت دو تا بخیه بزنن جمع بشه

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
امیدوار شدم من به هرکی میگم ماما خوب بگیرم خوب بخیه بزنه بلکه خیلی داغون و باز نمونم میگن نه نمیشه ب ...

اصلا اینطور نیست

برای من انقد خوب بخیه زدن

البته چون دیگه برش کناری نمیزنن برا من خیلی بدجور بدنم باز شد. خیلی بخیه خوردم. ولی بعد از گذشت به مدت کاملا عادی شد. الان تقریبا ۴ سال گذشته. نیاز به عمل زیبایی یا چیز دیگه احساس نمی‌کنم.

اصلا اینطور نیستبرای من انقد خوب بخیه زدنالبته چون دیگه برش کناری نمیزنن برا من خیلی بدجور بدنم باز ...

دکتر برات زد عزیزم یا ماما؟ خودتون سپردین خوب بزنن؟

امیدوار شدم من به هرکی میگم ماما خوب بگیرم خوب بخیه بزنه بلکه خیلی داغون و باز نمونم میگن نه نمیشه ب ...

مگه دکتر نمیری ؟ دکتر میاد بالا سرت 

نامه بیمارستان میده موقع بستری خودش میاد

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

نه همون ماما های بیسواد بیمارستان

دستشون بشکنه برا منو داغون کرد الان چهار ساله خوب نشدم 

بخاطر بخیه بدی که زده 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

خداروشکر سزارین شدم  چون از طبیعی میترسیدم 😬

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

البته از من اولیه دومی نیاورم هنوز 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

مگه دکتر نمیری ؟ دکتر میاد بالا سرت نامه بیمارستان میده موقع بستری خودش میاد

نه عزیزم من سر بچه اولم پیش یه پزشک بودم گفت نمیام فقد سزارین سر این دومی هم یه پزشک دیگ رفتم اینم میگه فقد سزارین… شانس بیاری شیفتم باشه فقد بیام بچع رو دنیا بیارم

نه عزیزم من سر بچه اولم پیش یه پزشک بودم گفت نمیام فقد سزارین سر این دومی هم یه پزشک دیگ رفتم اینم م ...

چه عجیب 

برو پیش یه دکتری که برای زایمان بیاد 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).