eli6768 مدیر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 عنوان بی بی منفی و حالت تهوع😢 | مشاهده متن کامل بحث + 3859 بازدید | 25 پست بی بی م منفیه ولی انگار یکی داره با دست معده مو بهم میزنه خیلی بی حوصله م خدا کنه اگه خبری نیست زودتر پری شم دو روز عقب انداختم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪 1397/02/07 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 وای دارم میترسم یعنی ممکمه منم باردار باشم؟؟ اگه باردار باشم و قرص بخورم چی خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 با اجازه استارهر.. منم بی بی زدم و منفی بود و شروع کردم ب خوردن قرص ال دی چون مبخوام برم کربلا.. اما ... عزیزم قرص نخور منم یکسال ال دی خوردم که اینطور افتادم دنبال بچه،در حق خودم ظلم کردم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 من سر دخترم چند روز بی بی چک گذاشتم همه منفی بود ولی جواب آز مثبت بود منم شنیدم بچه ی دختر خیلی دیر جواب میده خدا کنه مال منم مثه شما باشه اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 خوب اون قرص ها کلا ممکنه که مثبت کاذب هم بندازه چند روز صبر کن عزیزم .به امید خدا بارداری ان شاالله توکل به خدا اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 عزیزم قرص نخور منم یکسال ال دی خوردم که اینطور افتادم دنبال بچه،در حق خودم ظلم کردم قرص نمیخورم.. چون میخوام برم کربلا و اونجا پریود میشم الان سه چهار روزه دارم میخورم تت پریود نشم.. ولی خیلیحالت تهوع دارم.. بنظرتون باردارم؟؟ خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 قرص نمیخورم.. چون میخوام برم کربلا و اونجا پریود میشم الان سه چهار روزه دارم میخورم تت پریود نشم.. و ... اول آزمایش بدین با خیال راحت برین،توروخدا خیلی برا من دعا کنین اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
Donya عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 4246 قرص نمیخورم.. چون میخوام برم کربلا و اونجا پریود میشم الان سه چهار روزه دارم میخورم تت پریود نشم.. و ... نه منم داشتم خودم. کشتم ولی پری هم شدم و بازم حالت تهوع داشتم فکر کنم ویروسه تو هواس همه گرفتن لطفا لایک نفرمایید باتشکر
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 اول آزمایش بدین با خیال راحت برین،توروخدا خیلی برا من دعا کنین فکر کنم دیگه دورشده.. چون فردا دارم میرم 😞😞😞😞 خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 اول آزمایش بدین با خیال راحت برین،توروخدا خیلی برا من دعا کنین چشم عزیزم انشالله حاجت روا خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 نه منم داشتم خودم. کشتم ولی پری هم شدم و بازم حالت تهوع داشتم فکر کنم ویروسه تو هواس همه گرفتن اره شاید ..ممنون عزیزم ک جواب دادی خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
آرام_جان عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2131 منم شنیدم بچه ی دختر خیلی دیر جواب میده خدا کنه مال منم مثه شما باشه ان شاءالله مامان شده باشی