2777
2789

چرا من ۲۴ ساعت گوشی دستمه 

حتی از حمام میام  حولمو ک میپوشم گوشیمو چک میکنم

با اینکه ۳۰ دقیقه قبلش چک کرده بودم😂 تا این حد وابستممم

بعد برا همین با پسری ک باهاش بودم گیر میدادم تو عمدا پیامای منو میبینی دیر جواب میدی

الان ک دیگه شمارشو دارم

میبینم راست میگفتتت

اصلا همون واتساپ هم ک استفاده اش بیشتره فقط روزی دوبار چک میکنه

کلا روزی دوبار نتشو روشن میکنه تیک دوم ارسال میخوره

ی بار عصر ی بار ۱۰ ۱۱ شب

چقدر میگفت  باور نمیکردم😂😩 چقدر دعوا میکردم و بلاکش میکردمم طفلی

والا الان میبینم خوبم برام وقت میذاشت 😂🦦

شبا ۳ ساعت پای چت من مینشست اخرم گوشی ب دست خوابش میبرد فرداش باید نازمو میکشید اشتی کنم ک چرا خوابش برده😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

واییی🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوریم 

یه وقت دیدی چند ساعت پنج ساعت طرفش نرفتم 

یادمم میره کجا گذاشتم 

بیشتر همین سایت میام فقط با گوشی 

الانم از صبح دستم نبود 

اومدم دیدم چهاربار مادرشوهرم زنگ زده 

متوجه نشدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من اینجوریم یه وقت دیدی چند ساعت پنج ساعت طرفش نرفتم یادمم میره کجا گذاشتم بیشتر همین سایت میام فقط ...

چقدر خووووب

من حتی درسم میخونم  هر از نیم ساعت چکش میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب کار و بار دارن زمان براشون زود میگذره وقت به گوشی نمی رسه . اتفاقا اینجوری بهتره . چون چیزی از دس ...

منم کنکور دکتری ثبت نام کردم چکار کنم گوشیو بزارم کنار

اینقددرم پول دادم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خب کار و بار دارن زمان براشون زود میگذره وقت به گوشی نمی رسه . اتفاقا اینجوری بهتره . چون چیزی از دس ...

درسته👌🏻

دقیقا الان من باورم نمیشه چطور از دیشب ک شب بخیر گفته دیگ تا الان ان نشده 

بعد من صد بار چک کردم

دلمم نمیخاد اول من پیم بدم😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلیی خوبهدوستمم پیام میدی چندساعت بعد چک میکنهاصلاا وابستگی نداره

کاش ماهم اینجوری بودیممم

من کلا گوشی از دستم نمیوفته☹

شبا هم تو بغلمه میخوابم😂