2777
2789
عنوان

فردا تعطیله

237 بازدید | 28 پست

؟؟؟؟ مدارس دبیرستان

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شهری ؟

تهران

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

شب مشخص میشه از الان که نمیگن

کاش الان میگفتن تکایفمون روشن بود

تهران هنوز اعلام نکردن اما بقیه شهر ها حضوری اعلام کردن جز تبریز و کیش

اوهههه پس حتما ما هم حضوریم

خب الان بگن شاید تا شب هوا تغییر کنه باز، بعدم میخوان مردم برنامه نریزن واسه سفر و تفریح

اره راست میگی اه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز