2777
2789
عنوان

تورک همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست
دوستانی دارم اصالتا همدانی هستن اصلا تورکی بلد نیستن و با لهجه همدانی صحبت میکنن. محله های جولان، با ...

شهر بهار و رزن کبودراهنگ و ...

که بیشتر استان همدان را شامل می شوند تورکن 

تورک اصیل هم هستند فارس ها فقط در خود شهر همدان هستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لر و لک و کردم داره کلا تنوعش زیاده شاید به خاطر این اونقد ترک زبان نسبت به آذربایجان و اینا حساب نم ...

چرا اتفاقا من خودم خیلی تحقیق کردم تورکهای همدان اصیلترن

شک داری در رابطه زبان مردم شهرستان بهار

که به تورکی با لهجه خاص به نام گویش بهاری صحبت میکنند تحقیق که نیای گویش آذری است و قدمتی پنج هزار ساله دارد و قبل از اینکه در شهر بهار ساکن بشوند تورک بودند

چرا اتفاقا من خودم خیلی تحقیق کردم تورکهای همدان اصیلترنشک داری در رابطه زبان مردم شهرستان بهارکه به ...

نژاد مردم این منطقه برمیگرده به آسیای مرکزی و قفقاز اکثرا که پیشینیان همون مردم مرکز ایرانم هستن خیلی سخت نگیرید 

شهر بهار و رزن کبودراهنگ و ...که بیشتر استان همدان را شامل می شوند تورکن تورک اصیل هم هستند فارس ها ...

صرفا برای راهنمایی هستش و اصراری ندارم، همه عزیز هستن و قابل احترام.

یادمه پروژه‌ایی داشتم ملایر، پیرمردی پرسید از همدان آمدید؟ گفتم بله.

با غرور گفت خوبه، آخه همدان زیر نظر ملایر ماست!! شماهم مثل بچه‌های خود مایی!!

دوست عزیزم عمر این افکار تموم شده، همه ما یکی هستیم و اینها صرفا تقسیمات و اطلاعاته رو کاغذ هستش...

در ابعاد بزرگتر همه ما یک ایرانیم با ویژگی‌های مختلف و منحصر بفرد هر منطقه و همگی با اصالت، اما مارو در حالت کلی فارسی زبان می‌شناسن!! هرموقع صحبت از جزئیات بشه به تفکیک استان و شهر و شهرستان‌ها متمایز هستیم...

ضمنا شهرستان‌ها بر اساس نیاز به ارتباط با همسایگان خودشون با شهرهای اطراف و داد و ستد، ازدواج و ... با اونها هم زبان هستن، همه هم اصیل هستن و شکی نیست!! 

با اینحال برای اطلاعات تقسیمات مرکز استان رو ملاک میزارن!!

توجه کنید مثلا اسدآباد اکثرا کورد زبان هستن چون در همسایگی سنندج و کرمانشاه هستن.

رزن، کبودرآهنگ و بهار اکثرا تورک زبان هستن چون در همسایگی زنجان هستن.

تویسرکان، نهاوند و ملایر اکثرا لر زبان هستن چون در همسایگی لرستان و اراک هستن.

و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792