2789
عنوان

سیل صلوات

87 بازدید | 3 پست

امام رضا (ع) به نقل از رسول خدا صلى الله علیه و آله می فرمایند: هر آنکس كه در روز جمعه صد مرتبه بر پیامبر مکرم اسلام صلوات فرستد؛ سی حاجت دنیوی و سی حاجت اخروی، مجموعا شصت حاجت وی به اذن پروردگار برآورده خواهد شد.

سلام (جواب سلام واجبه ها )

می‌خوایم سیل صلوات راه بندازیم که بسیار حاجت میده خیلی ها حاجت غیرممکن گرفتند 

نفری یک نفرو تگ کنید    تعدادمون زیاد بشه دعا دسته جمعی مستجابه  

تا آخر امشب ساعت 12تعداد زیادی صلوات فرستاده بشه

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها و زود ازدواج کردن جوان های مومن و پاک با همسری پاک و صالح و قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه و پیروزی رزمندگان اسلام و حل مشکلات زوجین خانه خریدن هر عزیزی که دلش خانه می خواد به زودی زود ان شالله 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و سرازیر شدن ارامش به زندگی هامون  و به نیت حل مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک

التماس دعا مهربونا

سهم شما چندتا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

فقط هشدار جواب سلام😀

سلام

من 100 تا میفرستم. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

فقط هشدار جواب سلام😀سلاممن 100 تا میفرستم.

چیکار کنم خب   می بینن یه جواب نمیدن 

قبول باشه عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خب می بینن یه جواب نمیدن قبول باشه عزیزم

درسته متوجه شدم. 

اتفاقا یادآوری خوبی بود😀❤️

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙