2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ، ما هر سال اش نذری داریم هرکی اومده آش و همزده حاجتشو گفته حاجتشو تا سال بعد گرفته درست تا سال ...

منم امسال آش دادم به نیت دختر خانمای مجرد دعا کنید منم به حاجتم برسم 

خدایا مرا در جستجوی آن چه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بله ، ما هر سال اش نذری داریم هرکی اومده آش و همزده حاجتشو گفته حاجتشو تا سال بعد گرفته درست تا سال ...

شکرررر

عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭

پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگ‌ترینش فکم هست 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه نتونه و زورش به من و عزیزانم و یه مورچه هم دیگه نرسه و دیگه پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومون نبره و خسیس و شکاک برامون نباشه و دیگه به زور شوهرمون نده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 و تو رو خدا دعا من و خواهرم ازدواجای خیلی عالی کنیم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام بدم و انشالله عید نوروز ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 تو رو خدا به مادرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و خواهرم و بنده سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوش شانسی و خوشبختی و عمر خیلی طولانی بده 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ کس زیر آب من و عزیزانم رو نزنه و هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و هیچ وقت سر هیچی من و عزیزانم زیر سوال نریم و هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کوچیک و بی اعتبار کنه😭.

استغفار هفتاد بندی امیرالمونین شب ها قبل از خواب یا اگه بیدار میمونی نصف شب ها بخون تا گناهات تک تک بیاد جلوی چشمت عالیه استغفارش، اگه تمام تمرکزت رو بذاری و با ناله و گریه و از ته دل این استغفار رو بخونی عالی میشه.

خدا خودش تو قرآن وعده داده اگه استغفار کنین بهتون مال و فرزند و هرچی که بخواین میبخشه

مالی

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه، و همچنین تا [روز] چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند. و بعد از تلاوت سورۀ مبارکه، هر روز این دعا را بخواند: ١

يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
ذر ادامه، از مرحوم مجلسی رحمه‌الله به نقل از امام سجاد علیه‌السلام این عمل را با دعایی در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز نقل می‌کند؛ آن دعا چنین است:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک ...

این ختم برای حاجت مالی عالیه، اول ماه قمری هم که دوشنبه باشه، میشه یک دی ماه، که مصادف با یک رجب هم هست بهترین زمانه میتونی شروع کنی

من دوبار باهاش حاجت گرفتم

در کنارش اگر میتونی شب ها استغفار هفتاد بندی رو با توجه به معنیش بخون. مطمئن باش معجزه ی این دو ختم رو میبینی