2777
2789
سیچکات

جرررر🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تو خونه کوتاه کردم خیلی شانسی 

ولی انقد خوشگل شده و بهم میاد آرایشگاه میرفتم انقد خوب در نمیومد🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

هر مدلی بزنین  قشنگ  میشه 

مصری باب خیلی شیک میشه خصوصا اگه‌ موهاتون لخت  باشه‌

پیکسی هم مده ولی وقتی میخواد در بیاد و‌بلند بشه آدم شبیه کارتون خوابا میشه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
من خودم تو خونه کوتاه کردم خیلی شانسی ولی انقد خوشگل شده و بهم میاد آرایشگاه میرفتم انقد خوب در نمیو ...

عکسشو میتونی برام بزاری ببینم چجوریه؟

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

هر مدلی بزنین قشنگ میشه مصری باب خیلی شیک میشه خصوصا اگه‌ موهاتون لخت باشه‌پیکسی هم مده ولی وقتی ...

یه چیزی میخام که وقتی بلند بشه زیاد کوتاه بلند نباشه

عکسشو میتونی برام بزاری ببینم چجوریه؟

قوربونت برررم نمیتونم اینجا بزارم عکس کلمو🤣🤣😂

قوربونت برررم نمیتونم اینجا بزارم عکس کلمو🤣🤣😂

درخواست بدم میتونی پی وی بفرستی برام؟

درخواست بدم میتونی پی وی بفرستی برام؟

نه عشقم 

بزار بررم تو نت ببینم میتونم محلشون پیدا کنم

نه عشقم بزار بررم تو نت ببینم میتونم محلشون پیدا کنم

مثلش