2777
2789

قراره رانندگی یاد بگیرم

بعد از اینکه کامل حرفه ای شدم اولین کاری که میکنم

ماشین بابامو زیر پاش در میارم

ار بانک های سوییس( منظورم داییهامه) پول قرض میکنم

ماشین بابامو میفروشم پولوهمشونو میزارم رو هم ی  پارس ۴۰۵ ای ال ایکس میخرم میرم  ایکورت شوتیا میشم

کسی نیاد بگه تخیل و رویا😆

لامصبا من قصدم جدیه

گور بابای درس مشق

حتا بابامم بخاطر  به قول خودش نفهم بازی‌ هام هی میخواد ماشین یاد نگیرم

ولی کور خونده

من تا بویر احمدو چول نکنم ول نمیکنم

بچه ها دسته بندی تاپیک رو زدم بارداری و زایمان  تالارها زدم از دست دادن جنین و سوگ🤣🤣🤣🤣🤣

گی تو بختم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ها؟میفهمم ولی متوجه نمیشم

منم مثل تو ی زمانی این حالتارو دارم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

چند سالته؟خیلی خوبه که شادی قشنگم 🤩🤩🤩ولی ادبیاتت رو قشنگ تر کن عزیزمببخشید اینو گفتما

۱۵

ادبیاتم  فقط به درد چندتا... میخوره 

خودشه جناب سروان دستگیرش کنید 😁

جناب سروان فعلا پسرش که معروفه به پولدار شهر  روم کراشه🤣

لعنتی قرصاتو باجلد نخور

نه نه نه

من جدیم

باید اول از شوتی های خرم اباد شروع کنم

منم تابستون گواهینامه گرفتم هر روز به بابام میگم ۲۰۷ میخوامممممممم😂

۲۰۷ دیگه چیه دختر

فقط پارس❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 عاشقتم عشق آهنی  ام