2777
2789
اوریون نبود؟؟تب شدید معمولا اوریون یا زونا یا بچه هاتون لوزه ندارن؟؟؟منم دخترم تب شدید مبکنه که دیگه ...

نه اتفاقا اصلا دکترا راضی نمیشدن چرک خشک کن به پسرام بدن میگفتن لوزشون متورم نیست !دیگه با اصرار خودم که تب دارن چرک خشک کن دادن عینا میگفتن فقط شربت سرماخوردگی کوریزان بخورن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من ی بار دخترم اوریون گرفت تبش واقعا بد بود یک هقته کامل صبح و شب

مریضی بچه ها خیلی سخته

همین ویروس رو دختر من پارسال گرفت طفلک تلف شد نه تبش پایین میومد نه سرفه و خلط میذاشت نفس بکشه ۳ شب نخوابید

ان شاالله هیچ بچه ای مریض نشه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اره نصف همکلاسیاش مدرسه نیومده بودند شانس اوردیم تا اخر هفته تعطیل بود

بعد تب میگن آهن بچه به شدت افت میکنه شربت آهن بهش بده و ااینونیس یا سانستول واسه سیستم ایمنی بدن 

چون انتی بیوتیکم بدن ضعیف میکنه

حالا گفتم اینجا بگم اگر خدایی نکرده کسی درگیر ،این شیرخشتم امتحان کنه حداقل تب بچه بیاد پایین ،ولی درکنارش انار پخته هم پیشنهاد میکنم بچه هام از شلغم متنفرن اصلا بالا میارن اسمش بیاد ،ولی توشو خالی کردم عسل ریختم تو محیط اشپز خونه موند بعد ریختم تو لیوان راحت خوردن پسرام ،خوبیش اینه دیگه عسل ته لیوان نمیمونه ،شل و روان میشه ،گفتم اینجا بگم ذکات سلامتی پسرام باشه ،چون خودم وقتی بچه ها مریض میشن تو نی نی سایت میچرخم ببینم کسی راه حلی داره 

بعد تب میگن آهن بچه به شدت افت میکنه شربت آهن بهش بده و ااینونیس یا سانستول واسه سیستم ایمنی بدن چون ...

باورت نمیشه عزیز پسر کوچیکم وقتی میخواد اب بخوره دستاش میلرزه انقدر ضعیف شده تنش 

باورت نمیشه عزیز پسر کوچیکم وقتی میخواد اب بخوره دستاش میلرزه انقدر ضعیف شده تنش

آره خب کوچیکن طفلکیا بعدم تو مریضی چیزی نمیخورن ضعیف میشن من دخترم پارسال ۱هفته فقط دارو میخورد و شیر موز دیگه لب به غذا نزد یعنی نمیتونست سانستول دکتر بهش داد خوب بود براش

ممنون شیر خشت اولین بار شنیدم چجوری بشون بدیم

یه تیکه سنگشو اول یه اب بزنید خاکش بره منظورم اینه تمیز شه بعد بندازید تو ته لیوان اب بزارید یه ساعت کمتر بمونه خودش حل میشه از صافی رد کنید بدید بچه بخوره