۱۲۳۴mahvash مدیر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 363 عنوان مهمون دارم غذام بد شده💔 | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 38 پست امروز پدر همسرم مهمونم هست من خورشت کرفس درست کردم براشون آب خورشت زیاد شده برنجم هم حس میکنم شفته شده😭 1404/09/07 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5227 برای خوشمزه شدنش چیکار کنم ؟🥲 یکم قورمه سبزی بریز توش درست میشه خوشمزه هم میشه عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
۱۲۳۴mahvash مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 363 یکم قورمه سبزی بریز توش درست میشه خوشمزه هم میشه ریختم یکم🥲❤️
۱۲۳۴mahvash مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 363 اینطور که معلومه بد شده با هیچیم درس نمیشه خورشت کرفس حالا ذائقه خیلیا نیس مطمئنی دوس داره؟ بله مادرشوهرم همیشه براشون درست میکنه
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5227 ریختم یکم🥲❤️ درست میشه غصه نخور.اگه عصاره گوشت بره الیت داری توش بزن هم خوشمزه میشه هم لعاب میده.عصاره قلم گاو هم اگه داری عالی میشه.اگه ادویه قورمه سبزی داره با روغن تفت بریز روش عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
۱۲۳۴mahvash مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 363 درست میشه غصه نخور.اگه عصاره گوشت بره الیت داری توش بزن هم خوشمزه میشه هم لعاب میده.عصاره قلم گاو هم ... همه این کارو کردم الان یکم چشیدم دیدم مزه اش خوبه فقط آب داره
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5227 همه این کارو کردم الان یکم چشیدم دیدم مزه اش خوبه فقط آب داره زیرشو زیاد کن آبش کم میشه.آرد که بقیه گفتن تو آب سرد حل کنی بریزی اینم انجام دادی؟ عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ننه_سرما عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 3687 همه این کارو کردم الان یکم چشیدم دیدم مزه اش خوبه فقط آب داره من گفتم چکار کنی جا بیوفته 🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
۱۲۳۴mahvash مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 363 زیرشو زیاد کن آبش کم میشه.آرد که بقیه گفتن تو آب سرد حل کنی بریزی اینم انجام دادی؟ ابش هم خداروشکر خوب شد😁برنجش هم درش رو برداشتم یخ شده روش خوبه ریزش هم برای خودم میزارن
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5227 ابش هم خداروشکر خوب شد😁برنجش هم درش رو برداشتم یخ شده روش خوبه ریزش هم برای خودم میزارن خدا رو شکر عزیزم.الکی ناراحتی کردی عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤