2777
2789
عنوان

جوشام هنوز تموم نشده

60 بازدید | 13 پست

متولد87ام

بعد صورتم پر جوش هرچی کرم مرم محصولات بهداشتی استفاده میکنم همینه تموم نمیشه

چیکار کنم؟ مشکل از چیه کل همسنام جوشاشون تموم شدن نهایتا یکی دوتا من صورتم پر جوشای ریز ک دیدع نمیشن کرمپودر ک میزنم تازه دون دون مشخص میشه و بعضی وقتا هم جوشای بزرگ هست 

من که۶۹ هستم چی بگم خاهر؟ هنوزم جوش میزنم شدیددد.کافیه تخمه یا چیزای شیرین بخورم🤦‍♀️ 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بهترین محصول 

که میتونی بزنی 

محلول اریترومایسین ناژه‌ یا پاک دارو 

با یه دورا مصرف کاملا خوب میشی 

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکنیم😂😂

هیچی😁🤦‍♀️تحمل.

من هزاران بار دکتر رفتم و هزار تا چیز میز زدم  به پوستم.نوع پوستم اینجوریه دیگه.فقط باید روتین پوستی پوست چرب داشته باشی ژلرشستشو و تونر و ابرسان پوست چرب.و یه نوع ضد جوش که هی بزنی به پوستت.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مطمنی بنظرت تبلی تخمدان ندارم؟ 

صورت من خیلی تاثیر داشت البته باز هنوز استفاده کنم

یدونه مصرف کردم تاثیر زیاد داشت

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

ااینو زدم سه تا خوب نشدم

چجوری تاثیر نداشت ولی من همه جوامع رفت با ژل شستشو شستم 

الان یدونه زدم

خیلی بهتر شده 

الان خیلی کم مونده 

ولی واقعا میسوزه ولی تاثیر داره

ببین دلیل جوش خیلی متفاوت میتونه باشه برا هرکسی، هرچیزی رو به پوستت نزن، پوستت رو از حالت تعادل خارج نکن

ضد آفتاب و مرطوب کننده یا آبرسان و شوینده مناسب نوع پوستت استفاده کن بیشتر از یکبار هم نشور

اگه مشکلی داشتی حتما از متخصص پوست کمک بگیر

تاکید میکنم هرچیزیو به پوستت نزن، من این کارو کردم پوستم‌خیلی آسیب دید

نمیدونم خوب نشد میگم ازمایش تنبلی تخمدان بدم؟ 

بده 

ولی جوش هات شاید هورمونی باشه

از کجا خریدی 

من از دی جی کالا خریدم

من از دارخونه گرفتم اگه هورومونی باسع باید چه ازمایشی بدم پیش دکترزنان برم؟ 

نمیدونم