2777
2789

والا منم فکر میکردم ربط داره همش پیگیر بودم اخرش با فولیکول ده باردار شدم الانم باردارم

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم فکر میکردم ربط داره همش پیگیر بودم اخرش با فولیکول ده باردار شدم الانم باردارم

سلام چند پریودی رفتی سونو من روز ۱۳ پری فولیکول ۸ بود دیروز تست زدم یه خط کم رنگ افتاد بنظرت ممکنه واقعا باردار باشم

سلام چند پریودی رفتی سونو من روز ۱۳ پری فولیکول ۸ بود دیروز تست زدم یه خط کم رنگ افتاد بنظرت ممکنه و ...

روز دهم پریودی فولیکول ده داشتم ... همون روزم نزدیکی داشتم و فقطم یکبار و همون باردار شدم الان اخرای ماه چهارم ...

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

من بعد از ۹ روز تاخیری تازه پریود شدم

نه دیگه من اصلا پریود نشدم حتی لکه بینی هم نداشتم  کم پیش میاد پریود بشی و همزمان باردارم باشی

مبارکه بسلامتی بغل بگیریش😍

مرسی عزیزم ♥️♥️