2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فرض کن اون دختر مغرور نباشه بازم اینکارو میکنی یا نه

خب اون شخص کسیه که دست یافتنی نیست فقط یه نگاه میکنیم و میریم خودم که اینطورم دیگه برام مهم نیس ببینه من دیدم یا ندیدم بقیه رو نمیدونم

خب اون شخص کسیه که دست یافتنی نیست فقط یه نگاه میکنیم و میریم خودم که اینطورم دیگه برام مهم نیس ببین ...

یعنی بنظرت ی مردیکه ۵ سال تو مجازی هی با ی دختر از طریق اهداد و استوری جفت میشن اون مرد عاشقه یا نه؟ مثلا میاد اعداد پیجشو با تو یکی میکنه یا استوری عاشقانه میزاره ولی مستقیم حرف نمیزنه 

اینجا اون دختر بازیچست و واسه سرگرمیه یا نه 

یعنی بنظرت ی مردیکه ۵ سال تو مجازی هی با ی دختر از طریق اهداد و استوری جفت میشن اون مرد عاشقه یا نه؟ ...

خب اون مرد به نظرم خیلی فانتزی فکر میکنه و خیال میکنه با این کارها ترحم و عشق رو تو طرف زنده میکنه ! 

در حالی که اینطور نیست ! سرزبون ها میگن دخترها احساساتین ولی اینطور نیستن هیچوقت با مردی که به درستی نتونه تامین شون کنه ازدواج نمی کنن ، و احساس اولویتشون نیست . چون تو طبیعت زن ها همینه ،برعکس مردا که بر خلاف ظاهر خشن و جدی شون دل نازک احساساتی دارن و به دنبال عشقن همین ...

خب اون مرد به نظرم خیلی فانتزی فکر میکنه و خیال میکنه با این کارها ترحم و عشق رو تو طرف زنده میکنه ! ...

تو میگی اون مرد عاشقه یا نه جهت فانتزی ذهنش با اون دختره از اینکارا میکنه؟

تو میگی اون مرد عاشقه یا نه جهت فانتزی ذهنش با اون دختره از اینکارا میکنه؟

ببین مردی که عاشق باشه ، یه لحظه نمیتونه بدون تلاش برای رسدن به عشقش بمونه ، و دلیل زندگیش فقط همونه اما نه مردی که میدونه نمیتونه زنی رو بدست بیاره فقط سعی در جلب توجه اون داره که در هر صورت عشق یه طرفه است و محکوم به شکست